WHAT! 'Nybyggerne'-vinder springer ud som skuespiller

Caroline Dahm Curran har fået lille rolle i Anders Matthesens nye film.

Du kender nok bedst Caroline Dahm Curran som vinder af 'Nybyggerne' 2021. Sammen med sin mand Reece vandt hun ikke bare et hus, men også danskernes hjerter. Dog var 'Nybyggerne' åbenbart ikke sidste gang, seerne skulle få fornøjelsen af Caroline på skærmen.

LÆS OGSÅ: Amalie Dollerup og Andreas Jebros lykke: Tilbage til barndomsbyen

For hvis du ligesom mange andre også har set Anders Matthesen nye film 'Toscana' på Netflix, så har du måske bemærket, at Caroline dukker op i en mindre rolle i starten af filmen.

Det bekræfter hun overfor SE&HØR.

– Altså, jeg fik jobbet, mens jeg arbejdede som model, og fordi det var sådan en anderledes og sjov opgave, så sagde jeg med det samme ja, fortæller hun om sin medvirken i 'Toscana', der blev optaget i 2020 – altså et stykke tid før, hun og manden Reece meldte sig til ”Nybyggerne”, fortæller hun til SE&HØR.

LÆS OGSÅ: 'Landmand søger kærlighed'-par i medvind: Bryllup i det fri

I filmen spiller hun den date, som Sebastian Jessens rolle, investoren Zeuten, tager med på restaurant.

Og udover Sebastian Jessen har filmen en lang række store skuespillere på rollelisten. Blandt andet Christopher, Ghita Nørby og Anders Matthesen selv er at se i filmen.

Et hold, som Caroline Dahm Curran også roser til skyerne og takker for at gøre hende tryg under optagelserne.

LÆS OGSÅ: 'Bagedyst'-vinder: Træt af folks spørgsmål

Projekt baby

Flere filmoptagelser bliver det nok ikke til lige foreløbigt for 'Nybygger'-parret. De venter nemlig deres første barn. En lille pige, som melder sin ankomst til sommer.

Hvad navnet bliver, det vides ikke endnu, men på Instagram har Caroline spurgt sine  55.400 følgere om bud.

-  Faktisk har vi haft et navn i tankerne siden før graviditeten, men vi vil ikke låse os 100% fast endnu. Hvad nu hvis hun ikke ligner sådan én? Og kan man overhovedet se det på en baby?

Så jeg tænkte, det kunne være sjovt at kaste lidt rundt med nogle navne. Måske er der nogen, vi slet ikke har tænkt på. Smid en kommentar, hvis du har gode idéer, opfordrer hun.

Tilbage i januar i år flyttede Caroline og Reece ind i deres 'Nybygger'-hus, som ligger i Sønderborg.

LÆS OGSÅ: Anders og Torbens mareridt i Thailand: Alt gik galt