Vidste du det? Reality-fyr har skjult karriere

En af de ting, man som reality-stjerne ofte bliver spurgt om er, hvad man egentlig laver ved siden af. Nogle af kendisserne tjener udelukkende deres penge via Instagram, nogle har helt almindelige jobs ved siden af, og så er der nogle, som har rigtig mange bolde i luften.

LÆS OGSÅ: CHOK: Trækker sig fra ‘X Factor’

Måske ikke overraskende så tilhører Jeppe Bøg Risager den sidste kategori med mange bolde i luften. Han har en stor Instagram, han er ved at tage en bachelor i e-handel, han er fuldtids spasmager, og så har han sin egen podcast-kanal, som kan høres og ses på YouTube.

LÆS OGSÅ: Sofie Linde: Klar til at slutte

Her inviterer han forskellige kendisser ind i den varme stol og får en snak med dem om, hvad der sker i deres liv. Den seneste gæst i podcast-serien er Ninos Oraha, og tidligere har han haft både Lasse fra 'X Factor', paradisoen Nadja Hansen og den legendariske reality-fyr fra 'Kongerne' Martin Vinther inde i sit studie.

At Jeppe også er podcaster med sit eget univers er ikke noget, der er voldsomt udbredt, men hvis man er vild med Jeppe på tv, så er der god grund til at gå ind og tjekke podcasten ud.

LÆS OGSÅ: WOW: Ung mor har smidt næsten 50 kilo på et år

Se interviewet med Ninos herunder: