Tidligere ‘Paradise’-deltager ude af ‘MasterChef’: Jeg brød sammen

29-årige Helle nåede til finale-ugen, men på anden dagen skete det, som bare ikke måtte ske.

Det var 44 spændte deltagere, som gik videre fra audition i 'MasterChef'. På kryds og tværs har de kæmpet med og mod hinanden under et vanvittigt tidspres præget af stor uforudsigelighed. Derfor er det også noget af en bedrift at stå som en af de sidste seks deltagere og dermed som finalist i den populære madkonkurrence.

LÆS OGSÅ: 'Ex on the Beach'-deltager udsendt for NATO

Artiklen fortsætter under videoen, hvor Jenna og Albert fortæller om deres forhold...

Desværre kom 29-årige Helle ikke længere , for pludselig stod hun med en test i hånden med to røde streger på.

- Jeg havde fået det lidt dårligt inden optagelserne. Så jeg tog lige en test, og så var den desværre positiv, fortæller Helle til Her&Nu og Realityportalen, og fortsætter:

- Jeg brød fuldstændig sammen. Jeg var simpelthen så ked af det, at det skulle slutte på den måde. Jeg var fuldstændig knust. Jeg kunne jo ikke engang sige farvel til folk. Det var så ærgerligt, fortæller Helle, som altså pludselig stod med en positiv coronatest mellem hænderne.

- Jeg tog hjem og var syg og super ked af det, fortæller Helle, som til daglig arbejder som lønbogholder og bartender for barkoncernen Rekum.

LÆS OGSÅ: Szhirley overrasker sønnen: En gave for livet

Heldigvis kan hun tage en masse med fra sin deltagelse i programmet.

- Det har været en helt vildt fed oplevelse at møde så mange mennesker, som er passioneret for det samme. Selvom vi er så forskellige, så har vi denne her fællesnævner, at vi elsker at lave mad. Og så har jeg udviklet mig sindsygt meget og fundet ud af, at jeg godt kan lave mad.

LÆS OGSÅ: Kort efter fødslen: Mathilde klar til endnu et barn

Tidligere 'Paradise Hotel'-deltager

Helle kan nu kalde sig tidligere 'MasterChef'-deltager, men det er ikke det eneste. For hun er nemlig også tidligere 'Paradise Hotel'-deltager.

- Jeg deltog i den 8. sæson af 'Paradise Hotel' i 2012. Det var den sæson, hvor Tina Maria og Julian vandt, fortæller Helle, som dengang var 19 år gammel og netop blevet færdig med gymnasiet.

- Jeg var ung og ville prøve det af. Det var sjovt, men det var også surrealistisk, fordi jeg havde set det så meget i fjernsynet, og pludselig stod jeg der selv. Det var anderledes og nyt, og det var fedt med et ophold i Mexico. Men der er jo meget spil og taktik, så det var også hårdt, fortæller Helle, som overlevede to uger på det luksuriøse hotel.