Simone fra ‘Fede forhold’ overvejer operation efter lægens dom

Simone fra 'Fede forhold' er blevet anbefalet en operation, men hun er selv i tvivl.

Simone Timmerby og hendes mand Steffen Timmerby var sammen om at smide henholdsvis 35,7 og 30 kilo i DR-programmet 'Fede forhold', og selvom Simone efter sit vægttab er blevet mere rørig, så har hun smerter, der forhindrer hende i at gøre de ting, som hun gerne vil.

- Jeg kan ikke sidde på gulvet og lege med mine børn grundet smerter i ryg og ben. Jeg kan ikke længere løbe rundt og lege med dem i legeland, som vi har gjort meget førhen. Jeg kan ikke sidde på en stol i længere tid af gangen, uden at smerterne i mit ben bliver for intense og/eller at min lænd har “låst sig fast”, når jeg skal op at stå igen. Samtidig dur det heller ikke at stå op for lang tid, så jeg ligger meget ned, når jeg kan komme til det, forklarer Simone til Realityportalen.

LÆS OGSÅ: 'Fede forhold'-Ditte: Kampen for en baby kostede forholdet

LÆS OGSÅ: 'Fede forhold'-par har taget det hele på igen og lidt til

Simones smerter startede for halvandet år siden og er kun blevet værre. I går fik hun så lægens dom over smerterne - en MR-scanning viser, at Simone har en diskusprolaps i lænden. Selvom lægen anbefaler en operation, så ved Simone ikke endnu, hvad hun vælger.

- Jeg er nervøs over de risici, der nu kan være forbundet med en operation, forklarer Simone til Realityportalen som forklaring på, hvorfor hun endnu ikke har besluttet sig for, om hun vil takke ja til en operation.

LÆS OGSÅ: ‘Bachelor’-babe på operationsbordet: Jeg er bange for at dø

Simone kan dog med tiden blive nødt til at lade sig operere.

- Lægen sagde også, at hvis først min fod begynder at sove, eller at jeg mister kraften i benet, så har jeg ikke rigtig et valg længere, forklarer Simone, der har dårlig samvittighed overfor sine to børn på 4 og 6 år.

- Det er ikke nemt, at jeg pludselig ikke kan løfte dem op og holde til så meget aktivt med dem. Men de er klar over, at “mor har ondt i ryggen”, så det er nok lige så meget min egen samvittighed over ikke at kunne deltage, der fylder mest, fortæller Simone, der på Instagram har søgt råd og erfaringer fra andre, der har stået i samme situation med overvejelser på operation af en diskusprolaps.

LÆS OGSÅ: Nynne taler ud om frieri, fængsel og kokain