SE DE VILDE BILLEDER: TV 2-vært i vanvittigt styrt

Peter Ingemanns festlige aften endte knap så festligt, og ud fra billederne kan det være svært at forstå, at han overhovedet kunne gå på sin fod.

Her til aften kan man se den garvede tv-vært Peter Ingemann i aktion, når han i 'Ingemann og kongerækken' forsøger at svare på spørgsmål og opklarer alt om Danmarks konger gennem tiden.

Artiklen fortsættes under videoen med 2021's vindere af 'Nybyggerne', Reece og Caroline, der fortæller, hvordan de mødte hinanden... 

LÆS OGSÅ: Line Hoffmeyer opløst i tårer: Den bedste nyhed i ti år

Men måske stjæler noget fokus fra den danske historie. For i programmets intro kan man se en Peter Ingemann, der bestemt ikke er godt kørende.

- Hvert skridt gjorde mega ondt, som havde jeg et søm skudt ind foden. Og hvis skyld var det så? Min egen. Min helt egen!, skriver værten i et opslag på Instagram.

LÆS OGSÅ: Philine taler ud om mulig graviditet: Der kan være 4 eller 5 fædre

Her deler han en række billeder af foden, der er både gul og blå. Peter Ingemann understreger, at skaden ikke skyldes hverken krig, Svend Tveskægs togter eller 1300-tallets byldepest. Derimod havde han tilbragt en festlig aften med vennerne i Silkeborg.

Herefter valgte han at tage turen hjem ved at løbe igennem skoven.

-  En trærod kom i vejen - BUM - og med koldbøtte, der var en cirkusartist værdig (dog ikke landingen), slog jeg panden mod en gren, brækkede mine briller i to dele og fik en tredjegradsforstuvning (en my fra en brækket fod). Dér lå jeg så i skovbunden og syntes nok, at kongen af Jylland var blevet reduceret til svinebonden Jeppe fra Holbergs stykke, fortæller 48-årige Peter Ingemann.

LÆS OGSÅ: CHOK: 'Paradise Hotel'-vinder dømt for voldtægt

Han er kendt fra en lang række programmer som 'Den store bagedyst', 'Beliggenhed, beliggenhed, beliggenhed', 'Størst' og 'Hammerslag'.

'Ingemann og kongerækken' kan ses klokken 20.00 på TV 2 og på TV 2 PLAY.

LÆS OGSÅ: Uhh: Starter ny uddannelse

 
View this post on Instagram
 

A post shared by Peter Ingemann (@ingemannpeter)