Rikke G. om kæresten: Har ikke oplevet det før

Rikke Gøransson tror, hun har fundet den mand, hun skal blive gammel med.

I podcasten '112 for knuste hjerter' er ugens gæst Rikke Gøransson, men udover at fortælle om et tidligere brud, så fortæller den tidligere vært på 'Paradise Hotel' også om sit nuværende forhold med DJ'en Denis Horvat.

LÆS OGSÅ: Risgaard i kæmpe nederlag til Buch

De to har dannet par i et års tid, og Denis er Rikkes ottende kæreste, hvilket hun fortæller i podcasten er meget sigende, for 8 er også hendes lykketal, og hun håber, Denis er hendes sidste kæreste.

LÆS OGSÅ: Reality-babe er blevet enlig mor

- Jeg ser for første gang, at jeg har fundet et modstykke til mig selv, hvor tingene ligesom går op, hvor der er masser af god energi og modspil, men også plads og respekt og fascination og romantiske følelser, fortæller Rikke i podcasten og fortsætter:

LÆS OGSÅ: Ung mor jubler efter fertilitetsbehandling: Gravid!

- Det er noget, jeg ikke har oplevet før på den her måde. Men det tror jeg også har noget at gøre med, at nu har jeg nået en alder, hvor jeg kender mig selv bedre og måske ikke er gået ind i forholdet for at skulle få udfyldt noget i mig selv, men er kommet med det, jeg har, med respekt for det han har. Så hvad kan vi ligesom komme med til hinanden.

Se Rikkes kæreste herunder:

 
View this post on Instagram
 

A post shared by Denis Horvat (@denishorvat)