'Paradise'-deltager alvorligt syg: Endte på behandlingscenter

Jasmin Sparvaths mor tog affære, da situationen kom ud af kontrol.

Jasmin Sparvath var med til at sprede godt humør på 'Paradise Hotel', men hendes liv har langtfra altid været en fest.

LÆS OGSÅ: WOW: Festede for 140.000 kroner på et år

I et ærligt opslag på Instagram afslører hun nemlig, at hun i sommeren 2018 fik spiseforstyrelsen bulimi.

- Det kom umiddelbart efter bruddet med min ekskæreste. Jeg havde på det her tidspunkt intet selvværd tilbage. Jeg kan huske, at jeg var helt tom indeni, forklarer Jasmin og fortæller, at forholdet til ekskæresten var fyldt med manipulation, kontrol og gaslighting.

Opdaget af sin søster

I starten forsøgte Jasmin at holde sine psykiske udfordringer og sin lidelse skjult, men det gik ikke uset hen på hjemmefronten.

LÆS OGSÅ: Lykkelige Lærke Bodilsen: Tilbage på benene

- Så snart jeg kom ind af døren derhjemme, begyndte jeg at indtage gigantiske mængder af mad i ren afmagt og sult. Det resulterede i, at jeg fik dårlig samvittighed og forsøgte at kaste det hele op igen, forklarer Jasmin, som også fortæller om den dag, hun blev afsløret:

- Min søster tog mig på fersk gerning og konfronterede mig. Min mor kontaktede lægen og beordrede mig til at tage derhen. Jeg kom afsted, og jeg tog min mor med. Her fik jeg at vide, at jeg havde udviklet bulimi.

I 2. g endte Jasmin Parvath derfor i behandling på et behandlingscenter på Skejby Sygehus.

- Jeg skulle møde fysisk op hele dagen hver onsdag, forklarer Jasmin, som af den årsag blev nødsaget til at involvere studievejler, klasselærer og nære venner.

LÆS OGSÅ: Gravide Rikke Gøransson viser maven frem

Heldigvis tog Jasmin godt i mod behandlingen, og mod alle odds blev hun i 2020 student, og i 2021 kunne hun kalde sig for rask.

Læs hele opslaget fra Instagram herunder.