Melanie (Foto: Janus Nielsen)
Melanie (Foto: Janus Nielsen)

Reality-babe ramt af særlig lidelse

Den tidligere 'For lækker til love'-deltager døjer for tiden med nogle svære tanker. Lidelsen hedder

Den tidligere ‘For lækker til love’-deltager Melanie Nørskov har tidligere åbnet op om, hvordan hun i lange perioder af sit liv har kæmpet med både angst og depression. Dengang måtte hun trække sig fra sit arbejde og sine sociale medier for at fokusere på at blive rask igen.

LÆS OGSÅ: Tidligere sportsstjerne afslører graviditet

Artiklen fortsættes under videoen med Jeppe, der fortæller om sit kærlighedsliv... 

Det lykkedes, i dag er Melanie tilbage, og psykisk sygdom er heldigvis ikke noget, hun i samme grad kæmper med i hverdagen.

Der er dog stadig en angst, der af og til fylder hos hende. Lidelsen hedder impostor-syndrom, og det betyder, at man er bange for ikke at være god nok.

LÆS OGSÅ: CHOK: Paradiso måtte flygte fra brand

- Den daglige angst for ikke at præstere eller være tilstrækkelig nok på arbejdet, og som typisk også er tricket af min egen usikkerhed og troen på, at jeg ikke er god nok. Jeg kan især blive stresset og anxious, lige så snart jeg lukker øjnene for at sove om aftenen - like wtf. I stressede perioder bliver det især ukontrollerbart og kan holde mig vågen i flere timer, fortæller Melanie i et langt og ærligt opslag på Instagram.

Hun var 19 år, da hun i 2012 medvirkede i TV3's reality-serie 'For lækker til love'. Privat danner hun par med Jacob Olsen.

LÆS OGSÅ: Philine afslører: Det slutter her

I sit opslag fortæller Melanie endvidere, at hun godt ved, hun gør det godt nok, for eksempel når hun er på arbejde. Hun har valgt at dele sit problem på sin arbejdsplads, og det har gjort det lettere at tackle de svære tanker.

- Jeg er meget ærlig overfor min leder omkring dette, og det har hjulpet mig meget, at hun også er bevidst om det, og at jeg kan tale åbent med hende om det, da jeg er en meget følsom person, og jeg har svært ved at lægge mine følelser fra mig. Det hjælper også at manifestere følelserne omkring, hvad jeg har opnået, samt den ros, jeg har fået af folk, jeg beundrer og ser op til, fortæller hun.

LÆS OGSÅ: Vanessa tager konsekvensen efter sammenstød med Anna

 
View this post on Instagram
 

A post shared by Melanie Nørskov (@melanienorskov)