'Paradise Hotel'-babe afslører kønnet

Julie Lyck og Steffan Bak glæder sig vildt til at blive forældre for første gang.

Lykken er ganske tydelig hos det kendte reality-par.

LÆS OGSÅ: Britney Spears deler vildt nøgenbillede

Artiklen fortsætter under videoen.

Efter en lang og hård kamp skal Julie Lyck og Steffan Bak være forældre for første gang, så glæden er stor hos reality-parret. Det var den også, da parret valgte at afsløre kønnet på den lille ny via en video på Instagram.

LÆS OGSÅ: WOW: Tessa indtager ikonisk DR-program

Efter en lille nedtælling blev der prikket hul på ballonen og ledsaget af høje jubel-hvin blev kønnet afsløret. ) teksten til videoen skriver Julie Lyck blandt andet.

LÆS OGSÅ: Chok-exit i ‘Vild med dans’: Ufrivilligt farvel

- Steffan troede, det var en pige, og jeg troede, det var en dreng. Det kan vist ikke skjules, hvor lykkelige vi er over, at jeg bærer rundt på en lille, sund og rask PIGE. Vi glæder os så meget til at byde den lille prinsesse velkommen og blive en lille familie, skriver Julie Lyck.

LÆS OGSÅ: Prinsesse Isabellas vilde nat: I byen med far

Du kan se parrets opslag lige herunder.

 
Vis dette opslag på Instagram
 

Et opslag delt af Julie Lyck (@julielyck_)

LÆS OGSÅ: Julie Lyck gravid

Julie Lyck har allerede tidligere afsløret over for Realityportalen, at parret ikke hører til dem, som kunne vente med at få kønnet på deres kommende baby at vide.

- Vi er ikke det par, der kan vente med at vide kønnet, til barnet er født, selv om jeg synes, det er sejt, at nogle kan, sagde Julie Lyck tidligere til Realityportalen.

LÆS OGSÅ: Kærlighed i poolen