Populært madprogram er tilbage

Julen står for døren i 'MasterChef'-køkkenet, hvor Jesper Koch, Thomas Castberg og Jakob Mielcke inviterer indenfor til en helt ny sæson 'MasterChef Jul 2020'.

18 dygtige juleaspiranter fra tidligere sæsoner er klar til at imponere i julekøkkenet. Men selvom julen er traditionernes fest, er ikke alt, som det plejer at være i 'MasterChef Jul'. Årets kamp om det eftertragtede juletrofæ bliver nemlig både hyggeligere, hårdere og længere end nogensinde før, for denne gang er konkurrencen inddelt i tre indledende uger, som deltagerne hver især skal klare sig igennem, før de ni dygtigste kan fortsætte til årets semifinaleuge – og for de rigtige heldige ender rejsen i finaleugen, hvor den dygtige julekok til sidst kan løfte juletrofæet og erklære sig mesteren af 'MasterChef Jul 2020'.

LÆS OGSÅ: Sådan har du aldrig set 'Masterchef'-dommer Jesper Koch

I over 17 afsnit folder årets juleaspiranter sig ud i det traditionelle danske julekøkken.

Det er de garvede dommere Jesper Koch, Thomas Castberg og Jakob Mielcke, der skal vurdere de dygtige amatørkokke, men ingen 'MasterChef Jul' uden et væld af gæstedommere – heriblandt Per Thøstesen, flæskekongen Umut Sakarya, grøntsagsdronningen Mette Dahlgaard, tidligere hofkok Jesper Vollmer, Timm Vladimir, Francis Cardenau og Thomas Herman.

LÆS OGSÅ: Svend fandt kærligheden i 'Landmand søger kærlighed': Sådan er det gået siden optagelserne

Der er både nyt 'MasterChef'-blod og gamle kendinge iblandt årets aspiranter, der fra 'MasterChef 2020' tæller Isabella, Calle, Nina, Shøle, Peter, Nanna, Zuzette, Emil, Mette, Troels, Mia Maja, Morten, Mik og Natasha. 'MasterChef 2019' er repræsenteret af både Ulla og Torben, mens også Anette og Mikkel fra 'MasterChef 2017' er tilbage i køkkenet.

Julen indtager TV3 og Viaplay med inspirerende julemad, hjertevarm julestemning og en voldsom trængsel og alarm i køkkenerne, når 'MasterChef Jul 2020' har premiere tirsdag den 10. november.

LÆS OGSÅ: Dato for kejsersnit ligger fast: Jeg er ikke positiv overfor at føde et stort barn

Se alle deltagerne herunder:

LÆS OGSÅ: Robert og Nynnes babyplaner: Vi vil gerne have en bebs

LÆS OGSÅ: ALDRIG VIST FØR! Produktionen bag 'Robinson': Sådan gør vi, når deltagerne bliver kedelige