Philines drømmeforlovelse: Jeg er klar

Røde roser og en stor diamantring er ikke, hvad Philine drømmer om, når kæresten skal på knæ. Hun har meget mere lavpraktiske drømme om den store dag. Eller har hun?

Det er en stor begivenhed at blive forlovet med sit livs kærlighed. Derfor skal der også være styr på sagerne. I hvert fald hvis man spørger 29-årige Philine Roepstorff, der i det nyeste afsnit af 'Bendtner og Philine' på Discovery+ fortæller, at hun er klar til sige ja til sin kæreste, fodboldspilleren Jacob Bruun Larsen.

LÆS OGSÅ: Christiane afslører nyt om graviditeten

Men selvom mange kvinder måske drømmer om en stor, glimtende diamantring, så kræver Philine ikke så meget af sin kæreste.

- Jeg har sagt til ham (Jacob, red.), at han bare kan fri med en usynlig ring eller tegne en kuglepensstreg rundt om min finger. Han ved godt, at jeg kommer til at sige ja, fortæller Philine i det nyeste afsnit af 'Bendtner og Philine' på Discovery+.

LÆS OGSÅ: Asta jubler over babylykke: Det bliver en dreng

For mange er et klassisk og romantisk sted at fri foran Eiffeltårnet i Paris, men der har Philine nogle mere lavpraktiske tanker omkring en fremtidig forlovelse.

- Det skal være personligt. Hvis det ikke har noget med mig at gøre, så bliver jeg ikke flatteret af det. Jeg vil meget hellere fries til i sengen, på sofaen derhjemme eller sammen med min familie. Der behøver ikke engang være en ring. Bare det, der bliver sagt, er mere gennemtænk og ægte, siger Philine drømmende.

LÆS OGSÅ: Kold luft mellem Cille og Christie: Hun har blokeret mig

Så æstetikeren Philine drømmer om en simpel og billig forlovelse, der ikke virker til at kræve det helt store forberedelser fra kæresten Jacob. Men noget tyder på, at han ikke slipper så nemt, når han en dag går på knæ. Æstetikeren Philine har alligevel et par krav til sin drømmeforlovelse.

- Det er vigtigt, der er en skjult fotograf, en æstetisk flot baggrund, det skal ikke være i en fancy og flot storby, men bare ikke noget med lastbiler i baggrunden, griner Philine.

LÆS OGSÅ: 'Paradise'-fyr efter programmet: Endte i voldelig situation

Om Philine snart kan sige ja til Jacob, vil tiden vise. Alle tanker om en drømmeforlovelse er i hvert fald giver videre.

Du kan se de nyeste afsnit af 'Bendtner og Philine' på Discovery+