Paradisoer i krig efter hjemkomst: Der var et indædt had på hotellet

De to 'Paradise'-hunks fungerede nogenlunde sammen, mens de opholdt sig på hotellet i Mexico, men efter hjemkomsten er konflikten blusset op.

Det er ikke altid, at det, der sker i Mexico, bliver i Mexico, og det gælder også den anspændte stemning, der var mellem Lukas og Patrick. Faktisk er det hele eksploderet imellem de to realityhunks, efter de er kommet tilbage til Danmark.

De fik en dårlig start, da de for første gang mødtes på 'Paradise Hotel', fordi Patrick jo snuppede Lukas' partner Jasmin. Derfra blev det bare aldrig rigtig godt.

LÆS OGSÅ: Fie Laursen bekræfter: Teitur flytter ned til mig i Spanien

- Så kunne han godt mærke, at jeg gik direkte efter ham, selvom det ikke rigtig var det, der var intentionen. Så blev der bare det der indædte had. Det fungerede egentlig fint nok nede på hotellet, vi havde det grineren dernede. Men nu har Lukas jo direkte valgt at køre en krig imod mig. Vi har haft interne beefs, og der har været svinerier. Men det er en lang historie, siger Patrick til Realityportalen.

Han ved ikke, hvorfor det først er i tiden efter Mexico, at der på den måde er blusset en konflikt op.

LÆS OGSÅ: 'Paradise'-par gav forholdet en chance: Ærgerligt, at det sluttede sådan

- Det må man spørger manden om (Lukas, red.), det har jeg sgu ikke rigtig styr på. Det virker til, at han har haft et eller andet imod mig nede på hotellet, og efter vi er kommet hjem er glasset blevet fyldt op, og så var det dråben, siger Patrick.

Folk har skuffet

Den 21-årige Patrick Weber oplever i det hele taget, at der efter deltagelsen i realityprogrammet udfolder sig et efterspil i Danmark.

LÆS OGSÅ: CHOK: Testet positiv for corona få timer inden Reality Awards

- Når man er på hotellet, så er der jo altid noget, der hedder taktik. Der er altid noget med, at du skal være vellidt, og folk skal kunne lide dig, fordi du ikke har lyst til at ryge ud fra hotellet. Men når du er i Danmark, så lærer man jo lige pludselig hinanden at kende på en anden måde, hvor folk viser deres sande sider, siger han og tilføjer:

- Jeg har i hvert fald lært nogle af de mennesker, jeg var på hotellet sammen med, på en helt anden måde efter vi er kommet hjem. Det er bare mange af dem, der har skuffet mig på mange punkter i forhold til, hvordan jeg troede, de var. Så der er bare mennesker, jeg ikke længere taler med.

LÆS OGSÅ: AFSLØRING: Bendtner og Philine testede positiv i Dubai

Realityportalen har spurgt Lukas, om han har nogle kommentarer til sagen, men han har endnu ikke svaret tilbage på henvendelsen.