Nadja Hansen fra 'Paradise Hotel': Mit nytårsforsæt er arbejd hårdere, rejs mere, lev i nuet og træn op til et Marathon! (Foto: Janus Nielsen)
Nadja Hansen fra 'Paradise Hotel': Mit nytårsforsæt er arbejd hårdere, rejs mere, lev i nuet og træn op til et Marathon! (Foto: Janus Nielsen)

‘Paradise’-babe flytter til udlandet

2022 byder på et udlandseventyr for 'Paradise'-deltageren Nadja Hansen

LÆS OGSÅ: Mascha Vang afslører: Derfor skulle brysterne skiftes
Artiklen fortsætter under videoen, hvor ‘Paradise’-vært Emil Olsen fortæller om vigtigheden af at følge med tiden og gøre op med den typiske ‘Paradise’-deltager..
Nærmere bestemt slår hun sig ned på Mallorca i Spanien sammen med realitykollegerne Anne Plejdrup og Nikolaj Hvidman, der danner par og også har været med i 'Paradise Hotel'.

- Efter jeg blev opsagt af min udlejer, har jeg virkelig haft brug for, at der skulle ske noget nyt i mit liv. Jeg føler, at der er gået for meget leverpostej i min hverdag, og det synes jeg er alt for tidligt, når jeg stadig er ung, skriver Nadja Hansen i et opslag på Instagram, som allerede har fået styr på job og bolig sydpå. 

- Jeg skal arbejde på en Beach club. Det bliver mega sjovt. Og så har jeg også fundet et sted at bo, forklarer Nadja til Realityportalen.

LÆS OGSÅ: ‘Årgang 0’-stjerne skal giftes

Det er Nikolaj Hvidman, som har skaffet Nadja jobbet. 'Paradise'-hunken har tidligere været destinationschef hos DUF-Rejser og Uptours på Mallorca, der begge arrangerer ungdomsrejser.

- Han kender alle ejerne dernede og de manglede arbejdskraft, så han spurgte om jeg havde lyst, forklarer Nadja.

LÆS OGSÅ: Alexandras ekskæreste taler ud: Fra PET-agent til svindeldømt

Nadjas plan er at bo i Spanien henover sommeren.

LÆS OGSÅ: Nyt reality-program vildere end nogensinde

Se opslaget herunder, hvor Nadja fortæller sine rejseplaner. 

 
Vis dette opslag på Instagram
 

Et opslag delt af ☻ Nadja Hansen ☻ (@nadjahansen_)