'Øen VIP'-deltager provokerer bevidst: Det er ubehageligt

Et skænderi eskalerer mellem Thomas Rode og Mille Gori i tv-programmet ’Øen VIP’.

Thomas Rode er ikke sky for at give sin mening til kende. Det kommer særligt til udtryk i dagens afsnit af ’Øen VIP’, hvor den garvede kok efterspørger mere handlingskraft fra nogle af de andre øboere.

LÆS OGSÅ: ‘Bachelorette’-Mette afslører: Det er slut

- Jeg er nødt til at være provokerende. Ellers sker der ikke en skid. Vi kan jo ikke gå og klappe hinanden på skuldrene, siger Thomas i klippet, som kan ses øverst i artiklen.

Opsangen får tv-værtinden Mille Gori til at svare igen, og hun sætter ord, at Thomas’ provokation er ubehagelig og meningsløs.

- Du kommer ingen steder ved at være provokerende. Det er ubehageligt. Nogle af opgaverne er kæmpestore. Du ser også, hvem der laver dem. Der er også nogle opgaver, der ikke er kæmpestore og med ”masculine power”. Du ser ikke de små ting, siger den oprevede Mille til Thomas.

LÆS OGSÅ: 'Vild med dans'-stjerne skal giftes

Små eller store succeser, så påpeger Thomas Rode, at hvis man har sagt ”ja” til at være med i et program, så er man forpligtiget til at give den hele armen.

- Når man ikke gøre det, så synes jeg, at det er på sin plads, at der er nogen, som siger, at nu skal man rette ind, siger han.

LÆS OGSÅ: Kort før X Factor live: Gruppe skifter navn

I 'Øen VIP' skal otte kendte danskere bo og leve sammen på en ø i Middelhavet. Du kan se hele programmet på Discovery+ og Kanal 5, hvor der kommer nyt afsnit hver torsdag.