Mille Gori indrømmer: Jeg har skiftet perspektiv på mange af dem

Mille Gori er ikke bleg for at indrømme, at hun tog fejl.

Tv-vært Mille Gori er en af de otte deltagere, der har sagt ja til det nye reality-program 'Øen VIP'.

LÆS OGSÅ: Indlagt på sygehuset: De sidste tre uger har ikke været sjove

- Jeg synes, det lød som en vild oplevelse og en stor udfordring. Jeg kan rigtig godt lide at give mig selv nye udfordringer, fortæller Mille til HER&NU.

Det er ikke første gang, Mille udfordrer sig selv på tv. Det gjorde hun ligeledes i TV 2-programmet 'Korpset'.

LÆS OGSÅ: Ung mor i svær graviditet: Overvejede abort

Men mens 'Korpset' var et tilrettelagt tv-format, så skabes 'Øen VIP' af de mennesker, der er med i programmet. Og netop konstellationen af de otte kendte havde ingen af deltagerne indflydelse på forinden.

Mille kendte ikke mange af deltagerne på forhånd, men hun vidste, hvem de var.

-  Jeg har skiftet perspektiv på mange af dem dernede. Både Oliver og Philine havde jeg for eksempel fået et anderledes indtryk af, inden jeg mødte dem. Men så lærte jeg dem at kende og måtte ændre mit billede af dem, fortæller Mille og tilføjer:

- Jeg havde et indtryk af Philine, inden jeg tog afsted, dannet ud fra ting, jeg har set. Jeg havde fået hende præsenteret som meget ureflekteret og til tider ligeglad, og det er meget langt fra, hvad Philine er. Philine er ikke ligeglad, hun er utrolig kærlig og en af de mest reflekterede mennesker, jeg har mødt. Inden øen kendte jeg kun den Philine, fjernsynet præsenterede for mig, nu kender jeg den rigtige Philine, og hun er blevet en rigtig nær veninde.

LÆS OGSÅ: Mille Gori fra ‘Den vildeste danser': Jeg bliver aldrig voksen