Nyt realitypar

'Paradise'-baben fandt kærligheden for rullende kamera.

For et af parrene i realityprogrammet 'Date mig i et døgn' er det blevet til meget mere end et enkelt døgn. For den tidligere 'Paradise'-deltager Ida McKenna Christensen og Alexander Möllbach er nemlig blevet kærester.

LÆS OGSÅ: Irina og Morten chokerer: Det er slut

Artiklen fortsættes under videoen med Sille og David, der fortæller alt om finalen i 'Paradise Hotel' og tiden efter... 

Til at begynde med var det dog mest Alexander, der syntes, det var en god idé at blive kærester.

- Man kan sige, at vi var lige kommet ud af programmet og havde kun kendt hinanden i tre dage, og da han så kaster den kommentar med “Jeg synes, at vi er kærester” i programmets afslutning, bliver jeg helt paf og kunne først ikke vurdere, om det var en joke eller ej, fortæller Ida til Realityportalen.

LÆS OGSÅ: Reality-babe fanget i ferieparadis

Det var tilbage i november sidste år, at optagelserne til den første sæson af 'Date mig i et døgn' sluttede, og siden har parret altså holdt det hemmeligt, at de er blevet kærester.

Ida havde altså ikke helt så travlt, som Alexander havde, men med tiden kunne hun godt se, at der var tale om lidt mere end bare en flirt i et reality-program.

LÆS OGSÅ: Jaffer taler ud om Bolette: Det piner mig

- Jeg ville bare gerne lære Alexander endnu bedre at kende og havde egentlig lovet mig selv at tage det meget langsomt, så man kunne få det hele med. Men “joken” kører så videre hver dag derhjemme, og så endte vi med at blive det, lyder det fra hende.

Lige nu nyder det nyforelskede par hinanden og at tage en dag af gangen.

-Vi bor ikke sammen, men vi er sammen hver dag. Vi er ikke klar til at rykke helt sammen på papirerne, men når vi en dag gør det, så finder vi noget sammen, siger Ida.

Hun medvirkede i sæson 16 af 'Paradise Hotel', der blev vist i foråret 2020.

LÆS OGSÅ: SE VIDEOEN: ‘X Factor’-Mads til DM i Fortnite-dans