Nu sker det: Bolette og Jaffer tager næste skridt i forholdet

I dag er en stor dag for parret.

Bolette og Jaffer fandt kærligheden i TV 2-programmet 'Bachelor'. Siden optagelserne i 2021 er det gået stærkt. Kort efter hjemkomsten flyttede parret sammen i en lejlighed på Amager, men nu er lejligheden skiftet ud med noget større.

- I dag er en stor dag. Vi får nemlig nøglerne til vores hus, og jeg skal afsted med første læs, og så skal vi ellers bare flytte her hen over de næste dage. Det bliver dejligt, og jeg kan slet ikke vente med at komme afsted og se det igen, fortæller Bolette i en story på Instagram.

LÆS OGSÅ: 'Luksusfælden'-par i chok: Største misligholdt gæld i programmets historie

Og glæden ved at se huset igen er ikke til at tage fejl af.

- Det er så sindssygt. Vi har fået et hus. Jeg ved ikke, om jeg skal græde, om jeg skal grine, om jeg skal have en drink eller tage en lur, det er bare så fedt det her, fortæller Bolette, mens hun filmer rundt i husets ene rum.

LÆS OGSÅ: CHOK: Dennis Knudsens ene datter er død

I går skulle parret bestå den helt store partest, da skabe skulle samles, men inden da nød Bolette og Jaffer i ægte indflytterstil en pizza fra det nye lokale pizzeria.

LÆS OGSÅ: 'Årgang 0'-stjerne åbner op: Min krop siger fra

Parret har længe kigget på noget større, hvor de har mulighed for at sætte deres eget præg på boligen.

- Vi vil gerne have noget nyt, der er vores, og som vi kan være sammen i i mange gode år. Vi har lidt pladsproblemer, så det skal være noget større. Vi vil gerne have en håndværkerting, hvor vi begge kan lave noget, og hvor vi kan sige, "det her har vi lavet"