Mathilde og Robin bor sammen og har også hunden Theo. (Foto: Janus Nielsen)
Mathilde og Robin bor sammen og har også hunden Theo. (Foto: Janus Nielsen)

Mathilde forsvarer deltagelsen: Det er ikke et realityprogram!

Baben fra 'Årgang 0' har før slået fast, at hun ikke kunne finde på at deltage i et realityprogram. Alligevel er hun nu med i et program, som de fleste nok vil betegne som reality.

20-årige Mathilde Mulvad Beuschau fra 'Årgang 0' har tidligere flere gange givet udtryk for, at hun ikke vil deltage i et realityprogram, og at hun bestemt ikke ser 'Årgang 0' som et program i den kategori.

Tirsdag fik et andet program så premiere, da 'Boss Ladies' sæson 3 blev tilgængeligt på Viaplay, og her er Mathilde altså en af de fire deltagere i programmet. Hun mener heller ikke, at hun med den deltagelse har sagt ja til at medvirke i et realityprogram.

LÆS OGSÅ: CHOK! Geggos Instagram-profil er slettet

For i et realityprogram skal der ifølge Mathilde nogle bestemte elementer i spil.

- For mig er det et program, hvor der bliver manipuleret, og der ryger folk ind og ud. Og så kommer der et brev ind, eller der er en tablet, der bipper. Og der bliver sagt ting, som deltagerne skal gøre. Det gør der ikke her. Jeg kan ikke blive sendt ud af 'Boss Ladies' og så blive sendt ind igen, siger hun.

LÆS OGSÅ: Indrømmer: Derfor er Sia hård sammenlignet med Alba

Derfor er hun med

Mathilde overvejede også nøje, om hun skulle sige ja til at være med, og om hun egentlig kunne se sig selv i programmet. Hun diskuterede det især med sin far, Martin, som også har en rolle i 'Boss Ladies', da Mathilde til daglig arbejder sammen med ham.

LÆS OGSÅ: ‘Vild med dans’-babe taler ud om chok-exit

Men efter et møde med TV 3 kom hun frem til at sige ja, da hun gerne vil vise lidt mere af livet bag facaden. På Instagram ser man hende jo næsten altid være positiv og smilende.

-  Men der ligger jo også nogle andre ting bag Instagram. Jeg kan også være stresset og synes, at det hele er noget lort. Det vil jeg gerne vise i 'Boss Ladies'. Det ville jeg jo aldrig kunne vise i et program som 'Ex on the Beach' eller 'Paradise', forklarer hun.

LÆS OGSÅ: ‘Vild med dans’-Asta skal i isolation juleaften