Sara Schultz Giversen kunne løfte trofæet oven på sejren i 'MasterChef 2020'. (Foto: TV3)
Sara Schultz Giversen kunne løfte trofæet oven på sejren i 'MasterChef 2020'. (Foto: TV3)

‘MasterChef’ vinder opkalder sin datter efter prinsesse

Vinder af 'MasterChef' 2020 Sara Giversen har ikke bare valgt et tilfældigt navn til sin datter.

Sara Giversen og hendes kæreste Christian venter en lille pige til april, og de har gjort sig mange overvejelser om, hvad der vil være det helt rigtige navn til hende.

- Hun skal hedde Philippa Isolde Borg Giversen. Borg fra Christian og Giversen fra mig, fortæller Sara til Realityportalen.

LÆS OGSÅ: 'MasterChef'-vinders drøm går i opfyldelse

Når de fleste forældre skal vælge et navn til deres barn, tænker de over, om navnet er pænt eller ej. Måske tænker man på, om det passer sammen med efternavnet, men i Sara og Christians tilfælde er de gået skridtet videre.

- Philippa kom ud af, vi synes navnet er rigtig flot, og stavemåden lidt anderledes. Efter vi så hende på 3D scanning, var vi enige om, hun lignede en Philippa. Christian har været rigtig vild med navnet Isolde længe, og vi kiggede på navnets betydning, og Isolde betyder: Generøs, Dygtig, Kreativ, Venlig, Fleksibel, Aktiv, Heldig, Seriøs, Opmærksom, Modern, og de ting besidder Christian og jeg begge to, fortæller Sara.

Sara og Christian (Foto: Privat)
Sara og Christian (Foto: Privat)

LÆS OGSÅ: Får kommentarer på sin gravide mave: Du vokser forkert

Parret studerede også navnet Philippa, inden de slog sig fast på navnet.

- Philippa var engelsk prinsesse, og man så hende som klog og handlekraftig, og det, synes jeg, Christian er. Så det lå lige pludselig til højrebenet med navnene. Og hvis hun bliver født til min termin den 8. april, så bliver hendes stjernetegn vædder, og det passer både på hendes navn og er en god kombi af hendes forældre, fortæller Sara.

LÆS OGSÅ: 'Nybyggerne'-vindere jubler: Vi skal være forældre

Tidlig bækkenløsning

Sara blev deltidssygemeldt kort inden nedlukning i december, da hendes læge og fysioterapeut havde mistanke om tidlig bækkenløsning.

- Efter vi blev hjemsendt, og kroppen fik ro, så er alt bare blevet meget bedre, hvis man skal se noget positivt i forhold til lockdown. Og så går jeg på barsel meget snart, fortæller Sara, der dog frygter corona kommer tættere på op til fødslen.

LÆS OGSÅ: Sandra har modtaget svar på Merles gentest

- Vi en del bekymret for at blive smittet, så vi passer rigtig meget på og holder os hjemme - vi går kun ned og handler. Jeg kan godt være nervøs for, hvis vi blev smittet, og at jeg så skulle føde alene. Eller hvis jeg blev smittet, og jeg skulle føde, mens jeg er dårlig. Mange tanker går igennem mit hoved, jo tættere jeg kommer på terminen, fortæller Sara til Realityportalen.

LÆS OGSÅ: Johannes Langkildes drømmejob: Musik er min passion

LÆS OGSÅ: Bekymret Ibi: Spørgsmålet er, om det bider os i røven