'Love Island'-stjerne har fundet kærligheden: Det var svært i starten

Reality-stjernen har forelsket sig i en toptrimmet nordmand.

I reality-programmet 'Love Island' kunne man følge Idas jagt på kærligheden, som hun fandt i den veltrænede fyr Jonas. Kort efter programmet brast kærligheden dog, og Ida blev i tvivl om, hvorvidt hun skulle finde kærligheden blandt mænd eller kvinder.

LÆS OGSÅ: Irina og Morten chokerer: Det er slut!

Artiklen fortsætter efter videoen, hvor Irina fortæller om krigen i Ukraine

Siden da har det dog kun været kvinder, hun er faldet for, og den dag i dag er hun færdig med mænd. Hun har fået en ny kæreste, som hun stolt viser frem, og det er en norsk fitness-babe, som hun mødte over en meget populær datingapp.

LÆS OGSÅ: Lasse og Line flytter sammen: Her er Lines krav

- Vi stødte faktisk ind i hinanden på Tinder, hvor vi derefter bare begyndte at skrive sammen hver eneste dag. Den første samtale vi havde, var svær, for jeg fattede faktisk ikke super meget, afslører Ida med et grin og fortsætter:

- Vi minder ret meget om hinanden, hvilket jeg synes er hammer fedt! Jeg har faktisk altid sagt, at jeg godt kunne tænke mig en, der mindede lidt om mig selv, det må man sige, at hun gør. Jeg synes, det er ekstremt attraktivt, at man har styr på sit liv, det har hun bestemt! Hun er personlig træner, holder foredrag og så videre.

LÆS OGSÅ: Christiane afslører: Sådan friede kæresten

Vi forstår hinanden

De to faldt pladask for hinanden, fordi det hele udover sprogbarrieren har været nemt og naturligt mellem dem.

- Vi forstår hinanden på mange punkter i forhold til at arbejde +50 timer, gå op i træning, være sociale, ikke drikke og så videre, det er rigtig rart. Hun er et energisk menneske, meget vellidt i blandt venner og på sin arbejdsplads! Hun har begge ben plantet på jorden, og så har hun har løbet hornene af sig, fortæller Ida forelsket og slutter:

- Så overordnet set er jeg faldet for hende, fordi vi matcher på så mange punkter. Jeg er hammer imponeret over de ting, hun kan og gør. Hun er virkelig et varmt og kærligt menneske, og jeg kan være præcis, den jeg er, sammen med hende.

 
View this post on Instagram
 

A post shared by Ida Søjborg (@idasojborg)