Klar til at blive far

Frederik er klar til rollen som far.

Frederik Haun blev for alvor et kendt ansigt sidste år, da han medvirkede i 'Den store bagedyst'. Førhen var han nok nærmere kendt som kæreste til 'Vild med dans'-stjernen Morten Kjeldgaard.

Frederik og Morten har dannet par i tre år, og til maj 2023 forventer de at blive gift.

LÆS OGSÅ: Dansk stjerne smider bombe på den røde løber: Skal skilles!

Derudover har parret netop købt en stor villa på mere end 200 kvadratmeter, og her er der i den grad plads til familieforøgelse, hvilket godt kunne blive en realitet, hvis man ser på Frederiks seneste opslag på Instagram.

- Jeg har haft den dejligste formiddag med de her tre guldklumper og deres super seje mor. Altså jeg må indrømme, at jeg efterhånden er ret klar til at blive far en dag, fortæller Frederik i opslaget, hvor han står med tre trillingedrenge.

LÆS OGSÅ: Endelig skete det: ‘Bachelor’-Helena har ventet i evigheder

Moren til de tre drenge er Michella Meier-Morsi, der udover at være mor til trillinger også er mor til tvillinger. Michella er Frederiks nye influencer-kollega.

- Det er virkelig rart at have en at sparre med, som forstår sig på, hvad det vil sige at leve som influencer, for det er en branche, der forståeligt nok kan være svær for mange at forstå. Også for os, som stadig er meget nye i det, skriver Frederik fortsat.

LÆS OGSÅ: Fie Laursen afslører: Min søn er allerede millionær

Se det søde billede og de skønne videoer af Frederik sammen med de tre drenge herunder:

 
Vis dette opslag på Instagram
 

Et opslag delt af Frederik Haun (@frederikhaun)