Grædende realitybabe hentet i ambulance: Kunne ikke stå på benene

Søndag morgen tog en hurtig og dramatisk drejning for baben fra 'Love Island', der heldigvis blev hjulpet af sin veninde.

Søndag morgen omkring klokken seks havde den tidligere 'Love Island'-deltager, Ida Søjborg, så ondt, at hun var nødt til at få sin veninde til at tilkalde hjælp.

Artiklen fortsættes under videoen med Emilie og Mads fra 'Ex on the Beach', der fortæller om deres fremtidsplaner... 

LÆS OGSÅ: Mascha Vang skal under kniven: Nyt frontparti

- Min veninde ringede til ambulancen, da jeg ikke længere kunne stå på mine egne ben og græd af smerte. Det er desværre noget, der har stået på on and off siden år 2012. De har faktisk mere eller mindre opgivet at finde ud af, hvad det er, der sker, siger Ida til Realityportalen.

Hun blev kendt, da hun deltog i TV3's realityprogram 'Love Island', der blev vist i efteråret 2018.

LÆS OGSÅ: Forelskede Bendtner: I byen med kæresten

Det er smerter i maven, der plager hende, og hun har selv en idé om, hvilken sygdom hun er ramt af. Planen er nu, at hun skal have foretaget en kikkertundersøgelse og udredes for, om hun måske har colitis, der er en kronisk betændelsestilstand i tyktarmen. Den sygdom har Idas far også.

- Efter min far fik konstateret colitis, har jeg slået hånden i bordet og venter nu på kikkertundersøgelsen. Jeg blev kort indlagt, hvor de gav mig morfin, tog blodprøver og så videre, men der var ikke noget, de yderligere kunne gøre noget ved, da de også mener, at en kikkertundersøgelse vil gøre os klogere, fortæller den tidligere reality-deltager.

LÆS OGSÅ: ‘Paradise Hotel’-vinder blev overvåget efter troskabstesten

Hun var på hospitalet i omkring fire timer, og siden har hun været sengeliggende hjemme hos sig selv og får morfin. Det er ti år siden, at Ida Søjborg for første gang mærkede til sine mavesmerter, og derfor er hun naturligvis ved at være godt træt af at kæmpe med det.

- Jeg har lige fået en henvisning, så jeg skal finde behandlingssted og tid i morgen. Faktisk, så tror jeg, det kommer, når jeg starter nyt job, skole eller andet. Det er som om, at det udløser smerterne. Selvom jeg faktisk bare glæder mig til at starte på mit nye job, fortæller hun.

LÆS OGSÅ: Sarah og Türker stopper: Det er for hårdt