Foto: Marianne Overaa / DR
Foto: Marianne Overaa / DR

'Gift ved første blik'-par er blevet forældre

I fredags, den 11. februar, blev DR-parret forældre til lille Leonora.

Michael og Kathrine Kelså Harders er en af succeshistorierne fra DR-programmet 'Gift ved første blik'. De sagde nemlig ja til hinanden for rullende kameraer for tre siden.

Kærligheden holdt, da kameraerne slukkede, og i sommers afslørede parret, at kærligheden havde båret frugt. De ventede deres første barn.

LÆS OGSÅ: ‘Badehotellet’-stjerne kærester med professionel fodboldspiller

Siden har man kunne følge Kathrines graviditet på godt og ondt på Instagram. Og Fornylig sagde hun fra overfor "morpolitiet", som godt kan lide at kritisere og være bedrevidende. 

LÆS OGSÅ: 'Paradise Hotel'-deltager afslører hård barndom

Trods kritik og kedelige kommentarer glæder Michael og Kathrine Kelså Harders til at være forældre, og i fredags kom deres lille datter til verden.

- 11/02/2022 kom lille Leonora til verden ved en drømmefødsel. Hun blev født 13 dage før termin med en kampvægt på 3.128g og en længde på 52, centimeter starter hun teksten til billederne, hvor hun viser den lille pige frem til verden, skriver Kathrine på Instagram.

- Hun er helt perfekt og det smukkeste, vi nogensinde har set, og vi er smaskforelskede i vores lille pige, lyder det videre.

LÆS OGSÅ: Reality-par flytter væk

Læs hele opslaget herunder og se et billede af lille Leonora.