Mette Blume i 'Gift ved første blik' sæson 8. (Foto: Theis Mortensen)
Mette Blume i 'Gift ved første blik' sæson 8. (Foto: Theis Mortensen)

'Gift ved første blik'-Mette: Jeg er rystet over DR

Mette Blume er ikke helt tilfreds med DR.

'Gift ved første blik' er ved at være slut. Og her på falderebet møder programmet nu kritik fra en af sine egne deltagere.

Mette Blume, som i programmet bliver gift med Steen, fortæller til HER&NU, at hun er rystet over DR's måde at fremstille hende på en programmet.

LÆS OGSÅ: ÅH NEJ! Stor flugt i 'Gift ved første blik'

Artiklen fortsætter under videoen.

- Jeg ved ikke, om det er, fordi jeg selv er deltager, men jeg synes, programmet er klippet rigtig tarveligt sammen. Denne sæson har generelt en stor, tung grå sky hen over det hele. Jeg synes, at det er kedeligt og trist at se på. Og det er ærgerligt, for der skete jo også mange sjove, interessante og spøjse ting, som ikke er kommet med, fortæller hun ærligt.

Veganer-Mette

Et tema, som virkelig har fyldt meget i Mette og Steens relation, har været Mettes veganske livsstil. Men også her føler Mette, at DR har strammet den.

LÆS OGSÅ: 'Gift ved første blik': Afslører ny kæreste

- Jeg synes, jeg udstilles som Veganer-Mette. Det er meget unuanceret. Min levevis er jo bare en del af mit liv. Jeg er også så meget andet. Jeg renoverer mit hus, krudter i haven, maler, træner i fitnesscenter, jeg har skrevet en bog og er startet på én mere, siger hun og fortsætter:

- At jeg er veganer fylder alt, alt for meget på TV. Jeg oplevede ikke, at det var noget vi talte om hele tiden, men det ser da sådan ud. Jeg ved jo godt, at det at være veganer er en provokation i sig selv, så jeg var meget opmærksom på, at det ikke skulle have for meget plads.

LÆS OGSÅ: Efter kovending i 'Gift ved første blik': Jeg var skeptisk

Om Mette og Steen forbliver gift, kan du se i sidste afsnit af 'Gift ved første blik' på DRTV eller på DR 1 klokken 20 i aften.

LÆS OGSÅ: 'Gift ved første blik': Det sker, hvis en deltager dør