Foto: DR
Foto: DR

'Gift ved første blik'-Kathrine afslører nyt om fødslen

Kathrine og Michael blev sendt frem og tilbage mellem Regionshospitalet Horsens og deres hjem, før Leonora kom til verden.

Den 11. februar blev Michael og Kathrine Kelså Harders liv forandret for altid, da de blev forældre for første gang.

Artiklen fortsættes under videoen med Maria og Daniel fra 'Årgang 20'... 

LÆS OGSÅ: Efter 70 år i Vedbæk: Janni og Karsten melder ud om flytning

Parrets datter, Leonora, kom nemlig til verden ved det, som Kathrine betegner som en drømmefødsel, og nu fortæller den tidligere 'Gift ved første blik'-deltager i et længere opslag på Instagram, hvordan den første del af fødslen gik til, som hun kalder for Netflix-fasen.

Det hele begyndte klokken et om natten, hvor hun stod på badeværelset, og vandet gik. Her valgte parret at ringe til fødegangen, som gav dem besked på at komme ind den næste morgen klokken otte.

- Klokken 02.00 begynder veerne, og de kommer så med 10 minutters mellemrum eller mindre fra da af. Klokken 06.30 er de med fem minutters mellemrum, og veerne er et minuts varighed, og app'en siger, vi skal afsted, skriver Kathrine i opslaget.

LÆS OGSÅ: Malte Ebert i dyb depression

Smittet med corona

Efter et tjek på Regionshospitalet Horsens blev hun og Michael dog hurtigt sendt hjem igen om morgenen.

-  Jeg bliver tjekket, og hun kan ikke engang nå min livmodermund, så vi bliver sendt hjem indtil klokken 15, fortæller Kathrine endvidere i opslaget, som hun slutter af med at nævne, at der altså ikke var meget Netflix over den første del af hendes fødsel.

LÆS OGSÅ: Afsløring: Derfor er Gunnvørs børn med i 'Forsidefruer' igen

Som flere ved, gik fødslen godt, og Leonora kom altså til verden den 11. februar. Desværre fik Michael corona under opholdet på hospitalet, hvilket naturligvis har skabt bekymring hos den lille familie.

Michael og Kathrine Kelså Harders blev en af succeshistorierne fra ‘Gift ved første blik’, da de i 2018 deltog i sæson 5 og sagde ja til hinanden for rullende kamera. Her var de DR-programmets yngste deltagere.

LÆS OGSÅ: Amalie og Mikkel klar: Vil have hjælp til at få en dreng