'Fangerne på fortet'-deltager i voldsom ulykke: Afvist på hospitalet

Efter fem timers venten på det franske hospital, gad deltageren ikke vente længere.

Forsanger i 'Kandis' Johnny Hansen, 56, var i sommer i Frankrig med Sussi Nielsen, 65, kendt fra 'Sussi og Leo' samt Sussis nevø Lukas for at optage et afsnit af 'Fangerne på fortet'. Holdet havde det sjovt sammen, lige indtil Johnny skulle ind i en udfordring, som ændrede hans liv for altid.

Artiklen fortsætter under videoen, hvor Camilla Ottesen fortæller om 'Fangerne på fortet'.

LÆS OGSÅ: Camilla Ottesen om ‘Fangerne på fortet’-deltager: Endelig sagde hun ja 

I en balanceøvelse skulle Johnny først snurres rundt og derefter over en balancebum af runde plader, der kørte hver sin vej.

- Så fik jeg overbalance og falder ned på min venstre side, men mit højre ben bliver oppe, og så giver det bare et smæld i benet. Jeg kan mærke, at det gør mega ondt, og jeg var ikke i tvivl om, at der var noget her, der ikke var godt, fortæller Johnny, der sad over i resten af programmet.

Artiklen fortsætter under billedet. 

LÆS OGSÅ: Tv-kendis deler glædelig nyhed: Er blevet boligejer

Efter optagelserne blev Johnny kørt på fransk hospital.

- Vi sad der i fem timer, uden der skete noget, og hende fra produktionsselskabet, hun kunne både fransk, engelsk og tysk, så hun var ude og snakke med dem flere gange. Vi fik bare at vide, at jeg ikke var fra landet, og jeg måtte vente, for der var mange, der var mere skadet end mig, fortæller Johnny, der er meget utilfreds med den behandling.

- Da klokken slog kvart over midnat, så sagde jeg til hende, at nu gad jeg ikke vente mere, så vi tog tilbage til hotellet igen, fortæller Johnny, der aldrig blev undersøgt i Frankrig.

LÆS OGSÅ: Linse Kessler skal giftes

Johnny blev i Danmark undersøgt på et hospital i Thisted, hvor benet blev undersøgt, og den undersøgelse viste ingen brud. Men Johnny blev ved med at have ondt i knæet, og efter en sommerferie til familiens hus i Alanya i Tyrkiet, tog Johnny til egen læge.

- Jeg fik lavet en scanning i Middelfart, hvor de fandt ud af, at det første korsbånd er revet over, og der er en revne i min menisk, og så har jeg nogle væskeansamlinger inde i knæhasen, forklarer Johnny.

LÆS OGSÅ: Kendispar er blevet forældre

Lægen har grundet Johnnys alder rådet ham til ikke at blive opereret og i stedet genoptræne.

- Jeg skulle kontakte en fysioterapeut og træne det op, og så mente han (lægen red.), at det godt kunne blive okay. Men jeg er virkelig bekymret, for jeg elsker at stå på ski, så hvis jeg ikke kan det, vil det være en brist i mit liv, fortæller Johnny, der blandt andet har stået på ski med Hansi Hinterseer.

LÆS OGSÅ: Peter afslører: Min far lå for døden under 'Robinson'

Sådan går det i dag

I dag er det tåleligt for Johnny, og det er kun sjældent, han har ondt.

- Hvis jeg har stået meget, så har jeg ondt, eller hvis jeg går op ad trapper, det er det værste. Jeg kan dog ikke gå ned på hug, da jeg ikke kan bøje mit ben så meget. Det bliver aldrig 100% godt igen, fortæller Johnny, der håber på at kunne gennemføre sin årlige skiferie med en skinne på knæet.

LÆS OGSÅ: Det vidste du ikke om 'Boligkøb i blinde'

Johnny er glad for oplevelsen på Fort Boyard, men han fortryder én ting.

- Jeg havde sagt til produktionsholdet, at jeg ikke kan ting, der kører rundt. Jeg er ligeglad med højder og springe gerne ned i noget vand, men noget der kører rundt, det kan jeg ikke. Når jeg er med mine børn og børnebørn i Tivoli, så er jeg aldrig med oppe i noget, der kører rundt. Det kan jeg ikke, for jeg bliver dårlig med det samme, fortæller Johnny og fortsætter:

- Jeg er lidt overrasket over, at det så er mig, der skal ind på kasinoet. Jeg fortryder i dag, at jeg ikke stoppede det, men man står med et stort tv-hold, og det hele kører. Jeg fortryder, jeg ikke sagde til dem, at der er gået noget galt i vores aftale, men når man står der, og adrenalinen kører, så vil man gerne gøre sit bedste og være med til at vinde nogle penge til et godt formål, fortæller Johnny.

LÆS OGSÅ: Oliver Bjerrehuus klar til flere børn

Johnny har ingen erstatning fået fra produktionen efter hans alvorlige styrt og mén resten af livet.

- Det er lidt på eget ansvar, når man siger ja til sådan noget, slutter Johnny.