Hjemme hos Johnny Hansen: Jeg har intet at skjule

Johnny Hansen har aldrig lagt skjul på, hvordan han lever sit liv.

Johnny Hansen har haft et begivenhedsrigt liv. Han har oplevet kæmpe succes som forsanger i bandet Kandis, men han har også oplevet personlige tragedier, som da han mistede sin kone. Igennem sin karriere har den folkekære sanger åbent delt ud af både livets op- og nedture.

LÆS OGSÅ: Bendtner og Sus Wilkins på date i Parken

– Jeg fortryder ikke, at jeg altid har været meget åben. Jeg er en meget åbenhjertet person. Jeg har ikke noget at skjule for nogen, og folk må gerne vide, hvordan jeg lever mit liv. På den måde er jeg ikke sky, forklarer 58-årige Johnny Hansen, da HER&NU møder ham i hans hjem i Hurup i Thy.

Det er radiovært Søren Dahl, 65, der har
skrevet Johnnys nye biografi. – Vi er jo begge
thyboer, så der er gået mange timer, hvor vi
ikke har sagt så meget, men så er vi stille
og roligt blevet trygge ved hinanden. Det er
mange timers samtaler, der er skrevet ned
og skrevet om, så det blev Johnnys fortælling, lyder det fra Søren.
Det er radiovært Søren Dahl, 65, der har skrevet Johnnys nye biografi. – Vi er jo begge thyboer, så der er gået mange timer, hvor vi ikke har sagt så meget, men så er vi stille og roligt blevet trygge ved hinanden. Det er mange timers samtaler, der er skrevet ned og skrevet om, så det blev Johnnys fortælling, lyder det fra Søren.

Forsangeren har altid vægtet højt at være både ærlig og jordnær.

– Jeg er en person, der godt kan lide at være blandt folk. Vi går altid ned til publikum efter vores koncerter og taler med folk. På den måde får vi et indblik i rigtig mange menneskers liv, og jeg kender rigtig mange på fornavn, fortæller Johnny, der sætter en ære i at huske alle de personlige beretninger, han får fortalt.

LÆS OGSÅ: Reagerer på Bendtners romance med Sus: Opbakning til Clara

I mandags udkom hans nye selvbiografi 'Med kærlighed fra mig', der handler om hans liv og opvækst, og han er glad for at kunne give tilbage.

– Jeg er stolt af, at mit liv er havnet i en bog, og jeg er glad for, at så mange af vores trofaste fans også kan lære personen bagved at kende, slår Johnny fast.

Familien i fokus

Hitmageren har altid været meget ærekær omkring sit arbejde. Derfor har hans karriere også fyldt meget gennem tiden, og han har ikke noget problem med ærligt at indrømme, at han tidligere har nedprioriteret familielivet. Men nu, med alderen og erfaringen, har han opdaget, hvad der virkelig betyder noget.

LÆS OGSÅ: Valgt fra i 'Landmand søger kærlighed': Det fortryder han

– I dag har jeg mere fokus på min familie og mit privatliv. Jeg elsker at se min familie trives og have det godt. Det betyder alt for mig, slår Johnny Hansen fast.

– Jeg har altid været med min
far rundt, når han skulle spille
musik. Det har hele tiden været
mit mål at få lov til at leve af
selv at spille, fortæller Johnny,
der er søn af Bjørn Hansen, 79,
fra bandet ”Bjørn & Okay”.
– Jeg har altid været med min far rundt, når han skulle spille musik. Det har hele tiden været mit mål at få lov til at leve af selv at spille, fortæller Johnny, der er søn af Bjørn Hansen, 79, fra bandet ”Bjørn & Okay”.

Gennem sin 40 år lange karriere i musikbranchen har Johnny spillet et utal af koncerter, og hans kalender har oftest været fyldt til renden. Men nu har han taget et aktivt valg om at skabe plads i kalenderen til familielivet.

LÆS OGSÅ: 'Landmand søger kærlighed'-Winnie hasteindlagt: Ny sygdom opdaget

– Når man er 25 år, så tror man, at man er udødelig, men med alderen bliver man bevidst om, at livet meget hurtigt kan tage en drejning. Jeg tager ikke noget for givet mere, forklarer Johnny, der senest blev mindet om, hvor skrøbeligt livet er, da bandets bassist, Jørgen Hein Jørgensen, tabte kampen til kræft i sommer i en alder af blot 56 år.

Privat har Johnny siden 2014 været gift med Gitte, og hun er blevet en uvurderlig støtte og indflydelse i hans liv.

LÆS OGSÅ: Hemmelig ‘Robinson’-gruppe fyldt med racisme: Vi er rystede

Der skal være plads til rejser,
fodboldkampe, sommerhusture og
hverdagshygge med familien i
Johnnys kalender. Her ses sangeren
sammen med sin hustru Gitte og
deres søn, Nicklas, i 2021.
Der skal være plads til rejser, fodboldkampe, sommerhusture og hverdagshygge med familien i Johnnys kalender. Her ses sangeren sammen med sin hustru Gitte og deres søn, Nicklas, i 2021.

– Det er Gitte, der ligesom holder mig i ørerne og hjælper mig til at holde snuden i sporet. Sammen har parret sønnen Nicklas på 11 år, mens Johnny også har de to voksne døtre Caroline, 25, og Cecilie, 29. Og sidstnævnte har også sørget for, at der er kommet børnebørn til.

LÆS OGSÅ: Efter 'Robinson': Mathilde har ændret sit liv

– Jeg elsker at samle familien. Ens børn, det er jo det bedste og største, man har, siger han med et smil.

Du kan læse resten af artiklen i denne uges HER & NU.