What: Kandis-Johnny fik afføring med posten

Det blev så slemt, at familien måtte få et polititilhold.

I sæsonens sidste afsnit af 'Linse på tur' er det faktisk Linse, der kommer med på tur. Her gæster hun nemlig Johnny Hansen, som er kendt fra Kandis, og den feterede forsanger åbner blandt andet op omkringbagsiden af medaljen.

LÆS OGSÅ: Mikkel fundet i Tyskland: Amalie efterlyser stadig børnene

Johnny har nemlig mange fans, men det er ikke alle, der håndterer det lige godt, og det er gået over gevind.

- Normal vis kan jeg selv styre det, men da jeg finder Gitte, så stikker det helt af. En gang har jeg været nødt til at have politiet til at hjælpe med at lukke det ned. Der sender vedkommende gaver til os, og det er skiftevis gode gaver og hadegaver, fortæller Johnny i programmet og fortsætter:

LÆS OGSÅ: Johnny Hansen afslører konens sidste ord: Jeg tilgiver hende aldrig

- Der kom porcelæn, der var smadret, og der kom afføring. Ja, i sådan en boblekuvert. Inde i boblekuverten var der gavepapir med sløjfe, og så stod der: "Til Gitte. Det er, hvad du er for Johnny og hans familie", og så var der afføring indeni. Så kom der en kollage, hvor der var billeder af mig og min ekskone med hjerte omkring, og så var der et billede af Gitte, hvor der var tegnet en løkke om halsen på hende. Det var mega ondt.

LÆS OGSÅ: Tobias Rahim banket af 18-årig

Parret besluttede sig for, at sagen måtte ud af deres hænder, og de kontaktede politiet. Det resulterede i, at afsenderen fik polititilhold mod familien.

Se klippet øverst i artiklen, og se hele afsnittet af 'Linse på tur' på Viaplay.