Johnnys sjove afsløring: Spiste hashkager

Johnny Hansen kommer med en vild afsløring.

Det var en åbenhjertig Johnny Hansen der forle - den gæstede radioværterne Sebastian Peebles og Chano Jørgensen i programmet 'Tsunami' på Radio 24Syv.

LÆS OGSÅ: 'Nybyggerne'-dommer løfter sløret for de nye optagelser

Her afslørede den 57-årige Kandis-sanger helt nye sider af sig selv. Værterne spurgte ham ind - ledningsvis, om han ville vælge hash eller kokain.

– Jeg har ikke prøvet nogen af delene, men jeg tænker kokain. Der var engang en, der sagde til mig, at du får 45 minutter, hvor du ser lidt mere lyst på tingene, svarede Johnny, der dog kort efter tilføjede, at han faktisk har ”prøvet hashkager to gange”.

LÆS OGSÅ: Fravalgt af Kresten: Nu giver Mie status på sit kærlighedsliv

– Den ene gang skete der ingenting overhovedet. Og den anden gang havde jeg lidt svært ved at holde balancen, forklarede han. Interviewet tog også en alvorlig drejning, da han fortalte, hvordan han var ved at blive syg under pandemien. Han kunne ikke komme ud at spille, og det var ved at få psykiske konsekvenser.

LÆS OGSÅ: Se billederne: Kaspar og Lambang viser rugemor frem

– Første gang (der var ned - lukning, red.) havde vi pause på 15-16 måneder. Da var jeg seriøst ved at udvikle en de - pression. Der var min familie bekymret for mig, fordi jeg bare gik rundt om mig selv derhjemme, sagde Johnny i 'Tsunami' og afslørede, at han efterfølgende sagde ja til 286 spillejobs sidste år, fordi han var så glad for endelig at være i gang igen.