'Ex on the Beach'-deltager udsendt for NATO

Reality-karrieren blev hurtig lagt på hylden. Nu gør han tjeneste i det danske Forsvar.

Der var fest, farver og en smule romantik i luften, da Daniel deltog i den tredje sæson af 'Ex on the Beach'. Han fik scoret den rapkæftede Tessie, men følelserne mellem dem fortsatte ikke hjemme i Danmark. Det er efterhåndende nogle år siden, og den tidligere reality-deltager har haft en del andet at se til. Han er nemlig en del af det danske Forsvar.

LÆS OGSÅ: Forsidefrue afslører: Derfor flytter vi

Artiklen fortsætter under videoen, hvor Regitze fortæller om den nye sæson 'Ex on the beach'.

- Jeg er over konstabel og har været ude på mange opgaver internationalt. De sidste par måneder har jeg assisteret politiet med opgaver ved grænsen, fortæller Daniel, til Realityportalen.

Hemmelig opgave for NATO

Han har gjort tjeneste i Hæren i snart tre år, og nu er det blevet tid til hans første officielle udsendelse.

LÆS OGSÅ: 'Paradise'-stjerne i smertehelvede: Hasteopereret

- Jeg er pt. udseendt i Letland for NATO som fredsbevarende styrker for at sikre, vi ikke får en ny situation som Ukraine, fortæller den tidligere reality-deltager, som ikke kan gå alt for meget i detaljer med, hvad han helt præcis laver i sin udsendelse, idet det er militær information og dermed hemmeligt for offentligheden.

Daniel tog afsted i sidste uge og skal være udsendt de næste 6 måneder med kun en enkelt orlov på et par uger, hvor han må tage hjem til Danmark. Han har glædet sig til at komme afsted og føler sig meget velforberedt, fordi de har arbejdet intenst op til udsendelsen på at blive klar. Der er dog én enkelt streg i regningen ved hans udsendelse.

-  Jeg har ikke en kæreste, men jeg var faktisk begyndt at ses med en sød pige, som jeg må indrømme, jeg savner en del, slutter Daniel.

LÆS OGSÅ: IKKE SET PÅ TV: Brød ind i suiten og afbrød sex