Endnu en elskerinde står frem: Sådan gjorde Peter Madsen ved mig

En til nu hemmelig elskerinde står frem og fortæller, hvordan hun pludselig oplevede Peter Madsens mørke side.

Peter Madsen havde en hemmelig elskerinde i Thailand, og sammen med hende lagde han planer om at blive gift og stifte familie. Det nåede dog aldrig dertil.

I Dplays serie 'De hemmelige optagelser med Peter Madsen', som er lavet ud fra mere end 20 timers telefonsamtaler med Peter Madsen, står elskerinden nu frem og fortæller, hvordan Peter Madsens opførsel tog en drejning, og en mørk side kom frem.

LÆS OGSÅ: Peter Madsen gifter sig med en anden: Så voldsomt reagerer Cammilla

Den aften han ændrede adfærd

Men før hun så hans uhyggelige sider, havde hun nået at forelske sig i ham, og som hun selv siger, så var hun klar til at opgive hele sit liv for Peter Madsen.

Men en aften før de skulle rejse fra Thailand til Danmark, oplevede hun noget ved ham, som hun ikke før havde mødt. Det skete, mens de var intime sammen.

LÆS OGSÅ: Chokeret Cammilla ser sig selv i programmet: Jeg underkastede mig fuldstændig

- Han sagde, jeg skulle gå ind og tage mine højhælede sko på. Hvorfor skulle jeg tage sko på, når vi skulle til at dyrke sex? Jeg gjorde det alligevel, fortæller elskerinden i 'Forelsket i en morder'.

Resten af aftenen kunne hun se en forskel i hans opførsel. For Peter Madsen blev mere seksuelt ophidset på en måde, som gav hende en følelse af, at noget var galt. Noget tid efter den aften viste han i Danmark sit sande jeg.

Den 25. april 2018 blev Peter Madsen i ubådssagen dømt til fængsel på livstid for drabet på Kim Wall, der fandt sted i august 2017. Han blev dømt skyldig i drab, andet seksuelt forhold end samleje af særlig farlig karakter og usømmelig omgang med lig.

LÆS OGSÅ: CHOK! Reality-deltager forlovet med Peter Madsen

I klippet fortæller elskerinden om hændelsen og om at føle sig narret. Se hele afsnittet på Dplay. 

Iframe: