Chokeret Cammilla ser sig selv i programmet: Jeg underkastede mig fuldstændig

Fire måneder senere kan Cammilla se, at Peter Madsen havde magten i deres relation og manipulerede fuldstændig med hende.

Peter Madsen valgte at bryde kontakten med 19-årige Cammilla Kürstein, efter han havde fortalt hende, at han var blevet gift med en kvinde i Rusland ved navn Jenny. Det kan man se i 'Forelsket i en morder', hvor man også kan se, at bruddet gør Cammilla dybt ulykkelig og får hendes verden til at vælte.

LÆS OGSÅ: Irina og Mortens krav: Nej til drama

– Jeg ville gerne have hendes plads. Jeg blev meget ked af det inden i. Jeg tror, hun er det eneste menneske, jeg nogensinde har mødt i mit liv, hvor jeg får den reaktion, at jeg skal kaste op, udtalte Cammilla i programmet.

Fire måneder efter Peter Madsen brød kontakten, skal en nervøs Cammilla for første gang se sig selv i 'Forelsket i en morder'. Pludselig kan hun se, hvordan Peter Madsen manipulerede med hende, og at han brugte hende til at opnå sit ønske om udgang fra fængslet.

LÆS OGSÅ: Reality-par skal i retten: I skylder 94.000 kroner

- Jeg føler lidt, jeg underkastede mig fuldstændig. Han ved lige, hvor han har mig. Jeg har virkelig stor respekt for Mariann. Man kan godt sige, hun lidt er et forbillede for mig, hun er gået igennem det, jeg selv er gået igennem. Jeg synes, det er vanvittigt, hvor meget vores historie ligner hinanden. Det er jo næsten en tro kopi, siger Cammilla og hentyder til færøske Mariann Poulsen, der blev gift med Peter Lundin, men som igen er skilt fra ham.

LÆS OGSÅ: Her er de 12 dansere i dette års ‘Vild med dans’

Se klippet herunder. Se hele afsnittet af 'Forelsket i en morder' på Dplay.