Raket med posten: Sådan fik realitybabe og Peter Madsen kontakt

En raket med posten, breve med søde ord og lange telefonsamtaler danner alt sammen grundlag for den forelskelse, som Cammilla Kürstein - som vi også kender fra 'Date mig nøgen' - oplever til drabsdømte Peter Madsen. I programserien 'Forelsket i en morder' på Dplay fortæller Cammilla om det første brev og en uventet gave.

LÆS OGSÅ: Melina om utroskab: Han skal ikke engang komme og pakke sine ting

Cammilla Kürstein skrev sit første brev til Peter Madsen for tre år siden af ren nysgerrighed. Hun ville vide, hvordan det var at sidde i Herstedvester Fængsel, og hun ville ligesom mange andre have svar på det store spørgsmål: Slog Peter Madsen Kim Wall ihjel?

Hun forventede ingen respons, så da det første brev fra Peter Madsen dukkede op på hendes adresse nogle uger senere, blev hun meget overrasket.

- Jeg kan sagtens huske det. Jeg kom hjem fra en klassetur til Tyskland, og så fortalte mine forældre mig, at jeg havde fået brev, fortæller Cammilla i programserien.

LÆS OGSÅ: CHOK! Reality-deltager forlovet med Peter Madsen

Det første brev skulle dog vise sig ikke at blive det sidste. Siden har Cammilla og Peter Madsen skrevet breve og talt sammen i tre år, og Cammilla er blevet forelsket i Peter Madsen.

I dokumentarserien viser Cammilla brevene frem. Hun fortæller også, at det ikke kun er håndskrevne breve, som hun har fået ind af døren. Foldet sammen i en konvolut har hun nemlig også modtaget en personlig gave fra Peter Madsen: En sølvraket. Han har lavet raketten i værkstedet på Herstedvester Fængsel, og på siden af raketten har Peter Madsen tilføjet en ganske særlig detalje: Han har indgraveret sit eget og Cammillas navn.

LÆS OGSÅ: UH! Er dette Elinas nye kæreste?

Cammilla mener, at raketten symbolisere håb, og at man altid kan komme fremad i livet.

Herunder kan du se de klip fra 'Forelsket i en morder', hvor Cammilla fortæller detaljerne om hende og Peter Madsens forhold