Sådan truede Peter Madsen endnu en kvinde

Peter Madsen havde truet en anden kvinde på livet blot seks dage før, han myrdede journalisten Kim Wall.

Kun seks dage forinden, at Peter Madsen sejlede ud i ubåden Nautilus og myrdede Kim Wall, havde han skrevet truende beskeder til en anden kvinde. Det afsløres i Dplay-programmet 'De hemmelige optagelser med Peter Madsen'.

- Jeg binder dig fast og gennemborer dig med et stegespyd, læser journalisten Kristian Linnemann op af Peter Madsens beskeder, og det får Peter Madsen til at reagere kraftigt:

- Hvad var det, hun sagde først? Kom så ind i kampen, Kristian! Hvad var det, hun bad om? Kom med det for fanden, raser han.

LÆS OGSÅ: Peter Madsen tilstår drabet på Kim Wall

Peter Madsens version af episoden er nemlig, at veninden - som kvinden kaldes for - havde opfordret ham til at true hende. Kvindens version derimod er ikke offentlig, da hun vidnede for lukkede døre under retssagen mod Peter Madsen.

- Så kommer hobbykniven frem og kigger på din hals. Hvor er pulsåren? lød en efterfølgende besked fra Peter Madsen til kvinden.

LÆS OGSÅ: Endnu en elskerinde står frem: Sådan gjorde Peter Madsen ved mig

Ekspert: Det er svært sygeligt

Programmets eksperter giver dog ikke meget for Peter Madsens forklaringer.

- Overhovedet at have en SMS-korrespondance med en anden person om spidning og snuff (seksualisering af mord, red.) er jo også svært sygeligt, forklarer psykiater Henrik Day Poulsen.

- Han forsatte derimod korrespondancen. Han kommer så bagefter og siger, at han nærmest blev lokket til det af det her vidne!

Herunder kan du se klippet, der vender Peter Madsens trusler mod kvinden

LÆS OGSÅ: 'Familien fra Bryggen'-stjerne er blevet førtidspensionist

LÆS OGSÅ: Gunnvørs svære beslutning: Derfor er mine børn med i 'Forsidefruer' igen