Efter skilsmisse: 'Fede forhold'-babe er gravid

Kampen for at få en baby kostede hende ægteskabet, men nu er hun klar på ny.

For to år siden kunne man følge Ditte og Dietmars kamp mod kiloene i DR-programmet 'Fede forhold', her kunne man blandt andet se dem blive gift og drømme om at få et barn. Men både kærligheden og drømmen brast, og Ditte har tidligere fortalt, at kampen for at få en baby endte med at koste dem forholdet.

LÆS OGSÅ: Janni Ree efter operation: Frygter, det er kræft

Artiklen fortsætter efter videoen, hvor Amalie giver en noget overraskende update på sit forhold til Mikkel.

Ditte endte med at have fire ufrivillige aborter, og det sled på forholdet, som sluttede med en skilsmisse i oktober 2020. Nu tilsmiler lykken dog atter Ditte både i form af at have fundet kærligheden, men også med den største kærlighed af dem alle voksende inde i Dittes mave. Hun har valgt at dele sin graviditet offentligt på Instagram, selvom hun kun er 10 uger henne og tidligere har mistet, men det er der en god grund til.

LÆS OGSÅ: Kessler starter ny uddannelse

- Jeg synes, vi taler for lidt om, hvor mange kvinder der mister deres børn, og derfor har jeg delt den her graviditet tidligt, fordi jeg er gravid og har et ekstra hjerte i min mave. Mister jeg igen, vil jeg gerne have forståelse for den sorg, der ligger bag, og jeg ønsker, at vi taler mere om ufrivillige aborter. Jeg arbejder meget med at hvile i det og finde ro, og jeg er sikker på, det bliver bedre uge for uge, fortæller Ditte til Realityportalen og fortsætter:

- Jeg er glad for at have mødt en vidunderlig kæreste, som har lyst til at få en masse børn med mig, men det er psykisk hårdt at være gravid, fordi jeg jo konstant er bange for at miste igen. Mange skriver, at det jo bare var en ny mand, der skulle til, og det gør mig ked af det. Jeg håber og tror, at denne graviditet ender lykkeligt, men det er mest fordi, min kæreste er så optimistisk.

Får psykologhjælp

Dittes tidligere aborter har været to gange i uge 6, en gang i uge 8 og en gang i uge 12. Hun går nu til psykolog via sin sundhedsforsikring og forsøger at forkæle sig selv og sin kæreste med spaophold og andre oplevelser for at slappe af og nyde tiden.

- Jeg overvejer også noget lidt mere alternativ behandling. Jeg får progesteron for ikke at miste igen, det er et hormon, der godt kan gøre en lidt deprimeret, så jeg håber også, det hjælper,når jeg skal stoppe med det om et par uger, forklarer Ditte.

LÆS OGSÅ: Efter familiestrid: Nu får Linse hjælp af Mikkel Kessler

Vil have 4 børn

Dittes kæreste har en datter på snart 9 år fra et tidligere forhold, men hvis det står til ham, så er ham og Ditte slet ikke færdige med at få børn, han vil nemlig gerne have fire børn mere, men det skræmmer heldigvis ikke Ditte.

LÆS OGSÅ: Gravid Fie afslører: Jeg stod i mit værste mareridt

- Jamen når man har svært ved at få børn, tænker jeg, at jeg vil have alle dem, jeg kan få. Hvis det bliver 4 plus en bonus, vil jeg føle mig meget heldig. Jeg er flyttet på landet på grund af min kæreste, så skal man sgu have en masse børn for ikke at kede sig, fastslår hun med et grin.

Se mere til Ditte og følg hende på Instagram herunder.

 

 
View this post on Instagram
 

A post shared by Ditte Marie Brandstrup (@dittembk)

 
View this post on Instagram
 

A post shared by Ditte Marie Brandstrup (@dittembk)