Efter flere forhold: Nu er der igen nyt hos Rachel

De seneste år har den 21-årige 'Årgang 0'-stjernes kærlighedsliv budt på op- og nedture. Nu giver hun en ny status.

De seneste år har Rachel Ellebye af flere omgange haft en kæreste, men nu er hun igen blevet single.

Det første store brud var i september 2020, hvor hende og hendes norske kæreste Eirik efter to års forhold gik fra hinanden, og det var dengang Rachels beslutning, at forholdet skulle slutte.

LÆS OGSÅ: Kan I kende ham? 'Paradise'-fyr har været med i 'Rita'

Kort tid efter bruddet med Eirik, fandt 'Årgang 0'-stjernen sammen med Eduard, som er fra Rumænien, og som hun mødte gennem en dating-app. Men også det forhold brast, og nu er hun igen en fri fugl.

Siden er Rachel ikke gået hen og blevet forelsket på ny.

LÆS OGSÅ: Endnu et 'Paradise'-par: Vi mødtes efter Mexico

- Jeg har ikke fundet kærligheden, jeg nyder bare livet, som det er. Jeg er jo kun 21 og har ikke travlt, lyder det fra Rachel, da Realityportalen møder hende på den røde løber.

I stedet for kærlighedslivet har hun lagt fokus på sit studie, og hun er netop blevet færdig med sit første år på Københavns Universitet, hvor hun læser Spansk Kultur og Sprog. Derudover er hun i april flyttet i en lejlighed på Amager, og så bruger hun en del af sine timer på at arbejde på Starbucks.

LÆS OGSÅ: Paradisoer i krig efter hjemkomst: Der var et indædt had på hotellet

Rachel Ellebye har gennem flere år været med til Reality Awards, og hun er selv ret vild med reality-tv og har gennem lang tid haft et stort ønske om at medvirke i 'Vild med dans'.

- Jeg synes, det er super skægt og mega sjovt, at der er nogle, der bare tør kaste sig ud i sådan noget. Der er meget reality, hvor jeg tænker: "Åh gud, det ville jeg aldrig turde," siger hun.

LÆS OGSÅ: Traumatiserede: Bendtner og Philine i chok