Efter 'Bachelor': Nu er de blevet kærester

Efter en kort pause kører forholdet nu på skinner.

Selvom 27-årige Philip Geisler Berg gav sin sidste rose til 29-årige Frederikke Victoria Olsen-Kludt i datingprogrammet ‘Bachelor’, så har det ikke ligefrem været en dans på roser for parret, siden de kom hjem fra optagelserne i Caribien.

LÆS OGSÅ: Har du også undret dig? Derfor er der hunde med i ‘Bachelor’

De har tidligere fortalt, at det var hårdt for dem at skulle holde relationen hemmelig, derfor udviklede den sig heller ikke helt lige så hurtigt, som det andet 'Bachelor'-pars. Faktisk endte de med at trække stikket og holde en pause fra hinanden, kort inden det blev afsløret, hvem Philip gav sin sidste rose til.

LÆS OGSÅ: ‘Bachelor’-par: Derfor faldt vi for hinanden

Pause gjorde dem godt, for de fandt ud af, at ikke ville undvære hinanden, og de begyndte at date igen. Efter programmet fortalte de dog, at de endnu ikke var kærester, og inden af dem havde behov for at sætte den titel på forholdet.

LÆS OGSÅ: ‘Bachelor’-Helena: Sådan var det at se Kaspers dates

Siden har man kunnet følge forholdet på både Philip og Frederikkes Instagram, hvor de senest har hygget sig til Skanderborg Festival. I går dukkede parret så op til premiere på filmen  'Alle for fire', hvor de storsmilende kunne fortælle, at de mange oplevelser og ikke at skulle gemme forholdet væk og holde sig hjemme på sofaen har gjort, at de nu er blevet kærester.

- Vi har lige annonceret, at vi er sgu et couple nu, fortæller Philip og fortsætter:

- Vi har ligesom bevidst taget det i vores eget tempo og ikke ladet noget presse os.

Hør hele historien i videoen øverst i artiklen.