'Bachelor'-par i modvind: Hemmelighed gav problemer

Philip og Frederikke endte som det ene par i 'Bachelor', men det er ikke gået uden problemer, siden de kom hjem.

Selvom 27-årige Philip Geisler Berg gav sin sidste rose til Frederikke Victoria Olsen-Kludt, 29, i datingprogrammet 'Bachelor', så har det ikke ligefrem været en dans på roser for parret, siden de kom hjem fra optagelserne i Caribien.

LÆS OGSÅ: 'Bachelor'-par tager stort skridt

Det var nemlig en stor udfordring for dem at skulle holde deres relation hemmelig, mens programmet kørte.

- Vi kunne godt mærke, at jo længere tid, der gik, jo mere frustrerede blev vi over den manglende mulighed for at være spontane og frie til at gøre, hvad vi har lyst til, og bare være et normalt datingpar. Vi måtte ikke gå ud og lave ting. Vi kunne ikke bare tage hinanden i hånden og gå en tur. Vi var rigtig meget derhjemme, fortæller Frederikke til Realityportalen/HER&NU, og Philip er enig.

LÆS OGSÅ: Caroline om at være gravid igen: Mindre stressende

Artiklen fortsætter under videoen, hvor Philip giver Frederikke sin sidste rose...

LÆS OGSÅ: SE BILLEDERNE: Reality-stjerne har født

- Det er min hverdag at flyve rundt og lave alle mulige ting. Og det har været svært for mig at inkludere Frederikke i alle de her ting, fordi det hele har skulle være under radaren, så jeg har kun verbalt kunne inkludere hende i det. Vi vil jo begge to gerne opleve hinanden på hinandens banehalvdel. De fem uger i Caribien har været sindssygt intense, og så kommer man hjem til noget helt andet, som faktisk er ovre i den anden lejr, hvor det er meget sofa-sofa, og det gjorde det svært, forklarer Philip.

LÆS OGSÅ: 'Bachelor'-Helena: Sådan er det at se Kaspers dates

Holdt pause

Det betød også, at parret efter fire måneder måtte tage en pause fra hinanden.

- Omstændighederne gjorde det så svært, at vi på et tidspunkt holdt en pause fra hinanden for at fordøje alt det, vi har været igennem. Vi greb ind, inden det kunne gå galt. Vigtigheden i alt det her er, at man er åben og ærlig og tør tage de snakke sammen, og det var mig og Frederikke rigtig gode til, fortæller Philip.

LÆS OGSÅ: Ditte Julie lykkelig: Så kom dagen endelig

Pausen viste sig også at have den ønskede effekt.

- Jeg kunne også mærke, at mit nervesystem var presset af alt det her. Og det gjorde bare, at jeg ikke kunne give mig helt hen til det, og det kunne Philip heller ikke. Så vi havde bare lige brug for at være selv, og det var rigtig godt for os, for vi fandt hinanden igen. Vi fortsatte hvor vi slap, og vi har faktisk bare været sammen rigtig meget siden. Der var heller ikke så lang tid tilbage, hvor vi skulle holde det hemmeligt, så der kunne vi bedre overskue det, der var foran os, fortæller Frederikke.

LÆS OGSÅ: Har du også undret dig? Derfor er der hunde med i ‘Bachelor’

Både Philip og Frederikke er dog enige om, at de ikke er kærester.

- Det går rigtig godt, men vi er ikke kærester, og hverken hende eller jeg har behov for at sætte titel på. Vi tager det én dag ad gangen og ser, hvad der sker, fortæller Philip.

LÆS OGSÅ: 'Bachelor'-par: Derfor faldt vi for hinanden