Efter amok-opførsel: Nu siger Philine undskyld

Philine Roepstorff er bestemt ikke stolt af episoden og forklarer, at temperamentet løb af med hende.

Det er ikke nogen hemmelighed, at 29-årige Philine Roepstorff har et temperament, som kan være svært for hende at styre. Det blev især tydeligt tilbage i august, hvor det blev afsløret, at hun danner par med den 23-årige fodboldspiller Jacob Bruun Larsen.

Artiklen fortsættes under videoen, hvor Sille og David fortæller alt om finalen og tiden efter 'Paradise'... 

LÆS OGSÅ: Elvira forklarer forhold til Nicklas Bendtner

Det var under modeugen i København, hvor Philine stod i kø til et modeshow og Facetimede med kæresten, og billedet på hendes iPhone afslørede Jacob Bruun Larsen og blev opsnappet af flere medier. Flere ugeblads- og avisjournalister ville have Philine til at af- eller bekræfte forholdet, og det fik hende blandt andet til at svare: "I kan bare skrive, at jeg er en lille luder".

Hele episoden åbner modellen op om i det nye afsnit 'Bendtner & Philine', hvor hun fortæller, at hun ikke er stolt af sin opførsel.

- Det var ikke mit bedste momont, de havde bare presset mig  lidt op i en krog, siger Philine og fortsætter:

LÆS OGSÅ: SE VIDEOEN: Her frier han til 'Vild med dans'-stjerne

- Set i bakspejlet fortryder jeg, hvordan jeg reagerede. Det skal lige siges, at jeg har et temperament. Og dér viste jeg lige, at jeg ikke var blevet ældre end på håndboldbanen, da jeg var 12 år. Og den tager jeg på mine skulder. Jeg siger undskyld til min mor og far.

LÆS OGSÅ: Youtuber svarer igen: Jeg har lov til at sørge over Dyrlund

Se klippet herunder. Se hele afsnittet af 'Bendtner & Philine' nu på discovery+.