Dato for kejsersnit ligger fast: Jeg er ikke positiv overfor at føde et stort barn

Amalie har i dag fået vejet sin baby i maven, og pigens vægt er bare en af grundene til, at hun endnu engang ønsker at få foretaget et kejsersnit.

Den 21. juli 2016 kom Amalies datter, Josephine, til verden ved kejsersnit, og nu er der ikke mange uger til, at hun endnu engang skal opleve at blive mor på præcis samme måde.

Skrækken for at føde naturligt er nemlig ikke blevet mindre hos den højgravide 'Forsidefruer'-stjerne, der altså ved præcis hvornår hun bliver mor for anden gang.

LÆS OGSÅ: ‘Vild med dans’-stjerne skal alligevel ikke giftes: Ting er kommet frem

- Jeg mener, at man som kvinde skal følge sine intuitioner omkring sin krop. Nogle kvinder synes, det er helt fantastisk at føde, og de har gode tanker og følelser omkring det, og så er der andre kvinder, som er skrækslagne for at føde, fortæller Amalie til Realityportalen.

Hun er sengeliggende de sidste uger op til datoen for kejsersnittet, da graviditeten har medført mange blødninger, bækkenløsning og smerter hos hende, hvilket har tæret på kræfterne.

LÆS OGSÅ: Rachel efter svært brud: Hjem til mor

En stor baby

29-årige Amalie er altså selv en af de kvinder, der frygter at føde, og hun er helt sikker på, at det med den frygt ville gå helt galt, hvis hun pressede sig selv til at føde normalt.

- Det vil jeg egentlig ikke udsætte min krop for. Jeg er en af dem, der kigger negativt på en fødsel. Og det syn kan man jo ikke ændre, selvom der er mange holdninger til det. Min mor har også selv været igennem tre fødsler, hvor det ikke er gået godt, og derfra har jeg min erfaring, fortæller hun.

LÆS OGSÅ: ‘Forsidefrue’ melder ud: Usikker på endnu en sæson

Desuden har Amalie udelukkende god erfaring med at få kejsersnit, da det var en helt fantastisk oplevelse med Josephine. Hun vejede omkring 4 kilo, da hun kom til verden 14 dage før termin.

Pigen, som Amalie bærer i sin mave nu, er heller ikke en lille baby, det viser den seneste vejning. Og barnets størrelse har også været med i Amalies overvejelser, da hun besluttede sig for at få kejsersnit igen.

- Jeg er ikke positiv overfor at skulle føde et stort barn, siger hun.

LÆS OGSÅ: Morten Østergaards klippe: Line er fantastisk