CHOK: Viaplay tvunget til at rykke ‘MasterChef’-finalen

Intet gik efter planen, da denne sæsons 'MasterChef'-finale skulle afholdes.

De tre finalefinalister Frederik, Andrea og Lone sad spændte og klar på finaledagen en morgen i november, men pludselig skete det, som bare ikke måtte ske.

- Om morgenen, på det der skulle have været finaledagen, fik jeg en positiv PCR-test, og så røg jeg afsted og fik taget endnu en test, som også viste positiv, fortæller Frederik.

LÆS OGSÅ: Louise og Nikolaj fra ‘Sommerdrømme’ afslører stor hemmelighed

Artiklen fortsætter under videoen, hvor Mariam og Jasmin fra ‘Først til verdens ende’ fortæller om programmet...

Tidligere på ugen stod 'MasterChef'-produktionen i samme dilemma, da deltageren Helle testede positiv. De valgte på det tidspunkt at fortsætte optagelserne uden Helle, og derfor troede Frederik også, at hans tid var slut i 'MasterChef'. Men der kunne han godt tro om.

- Alle var rigtig kede af det, og vi sad alle sammen på dagen og afventede situationen. Jeg var et meget mørkt sted, forklarer Frederik og fortsætter:

- Pludselig fik jeg besked om, at de havde valgt at rykke optagelserne. Jeg var helt rundforvirret men selvfølgelig meget taknemmelig.

LÆS OGSÅ: SE VIDEOEN: Reality-babes afslører alt

Finalen endte med at blive udskudt med 4 måneder. I stedet for at finde sted i november endte den med at blive afholdt i marts på grund af corona og logistik.

- I denne MasterChef-finale var det planen, at vi skulle have tre finalister. Dette var kun muligt, hvis vi rykkede finalen. Når det er sagt, er vi ufattelig stolte over de modige og topmotivede deltagere, der igen i år har både overrasket og imponeret med deres flair i køkkenet, oplyser Viaplay til Realityportalen.

LÆS OGSÅ: Nicolai afslører: Derfor blev jeg så rørt

Hårdt at vente i fire måneder 

Selvom de andre finaledeltagere var enige i beslutningen om at rykke finaledagen, var det hårdt at skulle vente i 4 måneder.

- Det var lidt af en mavepuster, da jeg første gang fik det at vide. Jeg havde virkelig set frem til at få det eventyr afsluttet i november, for hver gang jeg skulle ind i studiet, var jeg stresset og spændt.  Det hele var meget intenst, og det var derfor nogle hårde måneder, fortæller Lone, som dog også sagtens kunne finde det positive i situationen.

- På den anden side var det rart, at man ikke vidste, hvem der ville vinde. Så skulle man ikke gå og holde noget hemmeligt, forklarer hun.