‘Bachelor’-babe afslører diagnose: Jeg ville gerne have vidst det tidligere

Maya ønsker at sætte fokus på diagnosen.

Maya Lützhøft fra Aarhus var med i sæson 1 af ’Bachelor’, hvor hun kom ind i programmet med en uforløst fortid til daværende ’Bachelor’ Casper Berthelsen. De to fandt dog ikke kærligheden i programmet, og i dag arbejder Maya fortsat som selvstændig personlig træner og coach.

LÆS OGSÅ: Stephanie afslører: Hvis vi får en dreng, skal han hedde…

Artiklen forsætter under videoen af 'Bachelor' sæson 2 - den sidste rose.

Maya har altid været aktiv og har haft mange bolde i luften, og det har ikke altid været nemt. Nu har hun fundet ud af hvorfor.

- JEG HAR ADHD. Det skulle jeg være over 30, før jeg fandt ud af! For mig var det en lettelse at blive diagnosticeret. I 2022 fik jeg en diagnose, det føles helt underligt at skrive, fortæller Maya i et længere opslag på Instagram.

LÆS OGSÅ: CHOK! ‘Paradise’-par er gået fra hinanden

Ifølge Maya har diagnosen givet en forståelse, accept og omsorg for, hvorfor hun er, som hun er.

-Jeg tager blandt andet medicin, som gør mig virkelig godt, men jeg skal stadig lande mere i det hele, fortæller Maya og tilføjer:

- Selvfølgelig ville jeg gerne have vidst det tidligere, for jeg tror, at mange ting ville have været lidt lettere, fx min skoletid. Jeg kunne godt have ønsket, at jeg ikke havde skulle kæmpe så hårdt og få så mange knubs af livet.

LÆS OGSÅ: ‘Bachelor’-par i modvind: Hemmelighed gav problemer

For Maya er det dog ikke negativt at have ADHD.

- Jeg er sådan set ikke ked af, at jeg har ADHD - og for mig er det ikke et tabu!! Jeg har en popkorn-hjerne, som altid får mange ideer, jeg har et ekstra gear og kan virkelig få ting til at ske. Jeg tror aldrig, at jeg havde kastet mig ud i at være selvstændig eller impulsivt sagt min lejlighed op for derefter at rejse på en one way ticket for et par år siden. På de gode dage føler jeg, at jeg har superkræfter - på de dårlige dage kan jeg knapt stå ud af sengen. Det giver et modsætningsfyldt liv, forklarer Maya.

Ifølge Maya er det vigtigt at sætte fokus på ADHD, da det rammer på forskellige måder, og mange ved ikke, at de har det.

LÆS OGSÅ: Baris Balo forlovet: Deler cute video