'Årgang 0'-stjerne opdager lidelse: Nu tager hun drastisk valg

Mathilde har endelig fået svar på, hvorfor hun altid har haft det så svært i skolen. Opdagelsen af lidelsen har nu fået hende til at lægge sit liv om.

Mathilde Beuschau fra 'Årgang 0' har gjort en ny opdagelse om sig selv, som hun ville ønske, hun havde gjort meget tidligere. Nu ved hun nemlig endelig, hvorfor skolen har været så svær en kamp for hende hele hendes liv.

- Jeg har været ugidelig, et problembarn, og hende der hverken kunne læse eller skrive. Der har i perioder været hjælp fra lærerne, men det har været minimalt. Jeg er blevet set på som hende, der altid har været flabet og bare ikke gidet skolen. Her står jeg så i dag og stadigvæk ikke forstår, hvordan jeg kan have så svært ved at stave. Derfor kontaktede jeg så en vejleder på min skole. Det viser sig så, at jeg er ordblind, afslører Mathilde i et Instagram-opslag.

LÆS OGSÅ: Fie Laursens nye fyr: Vi skal være sammen resten af livet

Selvom Mathilde er glad for endelig at have fået en forklaring på, hvorfor stavning har voldt hende så meget besvær, så ville hun ønske, hun havde vidst besked om, at hun led af lidelsen ordblindhed noget før.

- Tænk, at det skulle tage så mange år, før jeg fandt ud af det. Det har virkelig pisset mig af, fordi det havde ikke været lige så svært, hvis jeg havde vidst det fra starten af. Men sådan er tingene desværre ikke, lyder det videre fra 'Årgang 0'-stjernen.

LÆS OGSÅ: SE BILLEDERNE: Ung mor har fået stor skønhedsoperation

Tager drastisk beslutning

Heldigvis ved Mathilde godt, at hun har mange andre kvaliteter end de rent boglige, og de egenskaber vil hun derfor i stedet fokusere på i det nye år. Derfor har opdagelsen om hendes ordblindhed fået hende til at tage et drastisk valg.

- Jeg har derfor også taget beslutningen om at stoppe på Niels Brock EUX og “kun” færdiggøre en EUD. Jeg er ikke egnet til en almindelig skole, men jeg er egnet til at komme ud og møde nye mennesker - og derfor gør jeg nu tingene på min egen måde - og det er helt okay, forklarer hun og fortsætter:

- Jeg får aldrig den hue, men det er jeg også indforstået med - og det er også okay. Jeg glæder mig til 2020, afslutter Mathilde optimistisk.

LÆS OGSÅ: WHAT! ‘Nybyggerne’-deltager scorer 3 millioner

Herunder kan du læse Mathildes ærlige opslag

LÆS OGSÅ: ‘De unge mødre’-deltager: Jeg har lyst til at brække mig over ham

LÆS OGSÅ: Fans vil boykotte ‘Keeping Up With the Kardashians: Uacceptabelt