Amalies kur: Sådan vil jeg tabe de sidste kilo

Amalie har lagt en plan for, hvordan hun vil tabe de sidste, svære graviditetskilo.

29-årige Amalie Szigethy har gennem begge sine graviditeter taget mange kilo på. Da hun fødte Josephine, nåede vægten lige op over 100 kilo, mens hun lige inden Hannah kom til verden vejede omkring 96 kilo.

Hannah blev født ved kejsersnit den 26. november sidste år, og det er altså cirka to og en halv måned siden.

LÆS OGSÅ: I skarp kritik af ‘Den store bagedyst’

Noget tyder på, at livet som mor til to små piger er bedre end fitness, for allerede nu er baben fra 'Forsidefruer' næsten nede på sin normale vægt. Men som bekendt kan de sidste kilo være de sværeste, og derfor får Amalie en hjælpende hånd til at nå helt i mål.

Kostplanen er lagt

Amalie, da hun var gravid med Josephine. (Foto: Janus Nielsen)
Amalie, da hun var gravid med Josephine. (Foto: Janus Nielsen)

I en story fortæller hun, at hun vil få hjælp af den samme kostvejleder, som hun også fik hjælp af, da hun havde født Josephine. Kostvejlederen har netop hjulpet Amalie med at lægge en kostplan, som er klar til det næste stykke tid.

LÆS OGSÅ: Umut viser kæresten frem

- Min vægt sagde 75 kilo igår, og jeg vejede 96 kilo, da jeg fødte Hannah. Min normale vægt svinger mellem 62 og 64 kilo, fortæller Amalie, der er ved godt mod og synes, at de sidste kilo er meget overskuelige at komme af med.

LÆS OGSÅ: Blachman om de nye: De griner af mig

Amalie Szigethy har tidligere forklaret til Realityportalen, at hun tog mindre på ved sin anden graviditet, fordi hun på det tidspunkt stod midt i en flytning og derfor var meget fysisk aktiv hele tiden. Desuden havde hun jo Josephine, som hun samtidig skulle tage sig af, og det kostede også mere energi.

LÆS OGSÅ: CHOK! Bendtner smider Philine ud