Amalie søger en ny kirurg: Jeg er rigtig ked af det

Amalie vil gerne have ændret noget, der gør hende ked af det.

Amalie Szigehty er ikke den reality-stjerne, der er kendt for at lægge sig under kniven flest gange. Faktisk har hun kun fået opereret sine bryster, men nu er det måske tid til endnu en operation.

- Hvis jeg ser billeder fra en bestemt vinkel, eller jeg kigger ned, så er mine øjenlåg blevet tungere, og jeg kan se et stykke hud, som hænger over dem, forklarer Amalie i en story på Instagram og viser sine tunge øjenlåg frem.

LÆS OGSÅ: Amalie hylder datter med ny tatovering

Amalie har en idé om, hvor de tunge øjenlåg kommer fra.

- Med begge mine graviditeter har jeg været enormt stor og har taget over 40 kilo på. Jeg er hurtigt røget ned i vægt igen, og det har sat sine spor på mine øjenlåg. Hvorfor ved jeg ikke, men det er begyndt at blive et problem for mig, fordi jeg føler, mine øjenlåg er tunge, og det gør mine øjne mindre, end hvad de er, fortæller Amalie i samme story og søger nu hjælp fra sine følgere.

LÆS OGSÅ: Ny 'Reality Awards'-deltager testet positiv: Jeg ligger dødssyg

- Jeg leder efter en god kirurg, som laver indgrebet - altså en øjenlågsoperation. Eftersom jeg har mange følgere, vil jeg gerne have de bedste anbefalinger, skriver Amalie, der er meget påvirket af sine tunge øjne.

- Jeg er faktisk rigtig ked af det, skriver hun.

LÆS OGSÅ: UHH! Mathilde og Remee har været til kønsscanning