Amalie Szigethy (Foto: Janus Nielsen.)
Amalie Szigethy (Foto: Janus Nielsen.)

Amalie i ny strid: Jeg er rigtig ked af de nye sæsoner 'Forsidefruer'

Amalie ville gerne, at hendes graviditet fyldte mere og på en anden måde i 'Forsidefruer'. Hun føler blandt andet, at der har været nogle andre regler for hende, end der har været for Jackie og Gunnvør, da de var gravide og blev fulgt af et kamerahold.

Efter et godt venindeskab er vendt tilbage hos Amalie og Janni, skulle man tro, at Amalie kun kunne blive mere glad for de nye sæsoner af 'Forsidefruer', der sendes nu og igen i begyndelsen af 2021.

Men det er langt fra tilfældet.

Faktisk sidder hun tilbage med en følelse af, at det har været fyldt med strid og modstand at komme i mål med optagelserne af sæson 8 og 9.

LÆS OGSÅ: ‘Forsidefrue’ melder ud: Usikker på endnu en sæson

Denne gang skyldes det ikke konflikter foran kameraet, men bag kameraet. For ifølge Amalie er hendes ønsker blevet overhørt af holdet bag 'Forsidefruer', og der er blevet gjort forskel på de seks fruer.

(Foto: Janus Nielsen.)
(Foto: Janus Nielsen.)

- Det er jo svært for seerne at vide det, i og med alle programmer ikke er blevet sendt endnu. Men jeg har følt, at der har været ting, jeg gerne ville lade seerne være med til, men som er blevet afvist af produktionen. Og det er jeg rigtig ked af, forklarer hun til Realityportalen.

Ifølge Amalie er hendes ønsker blandt andet blevet afvist med de begrundelser, at der er kommet nye regler, eller at det ikke har passet ind i formatet eller TV3's storyline for det pågældende program.

Hos TV3 oplever de, at de altid forsøger at lytte til fruerne.

- De seks kvinder samarbejder med os og produktionen om at finde det bedste indhold til programmerne. Vi forsøger at imødekomme alles ønsker, men i sidste ende har vi ansvaret for at sikre en rød tråd og en overordnet relevans for vores seere sæsonen igennem. Dialogen med Amalie omkring hendes oplevelse af samarbejdet, vender vi med hende internt, siger Kenneth Kristensen, programdirektør hos Nordic Entertainment Group.

LÆS OGSÅ: Rachel efter svært brud: Hjem til mor

Forskel på Amalie og Jackies graviditet

Amalie blev gravid næsten på samme tid, som optagelserne til sæson 8, der sendes nu, begyndte. Derfor fylder graviditeten meget i de to nye sæsoner, men den fylder ikke så meget og på sådan en måde, som hun havde håbet på.

For eksempel ser man ved Jackie og Gunnvørs graviditet, at de er ude og shoppe babytøj og på mange måder forbereder, at en lille ny skal komme til verden, og kameraholdet var endda med, da Jackie sidste efterår fødte Chloé.

- Det kommer slet ikke til at ske ved mig, og når jeg laver det her program med de andre piger, og der er nogle, der får lov til mere end den anden, så bliver man lidt "lillepige-agtig". Jeg synes, at de samme regler skal gælde for alle, og jeg kan ikke lade være med at tænke: "Hvorfor må jeg ikke?", siger Amalie.

LÆS OGSÅ: ‘Vild med dans’-stjerne skal alligevel ikke giftes: Ting er kommet frem

Hun vil ikke gå i detaljer med, hvilke situationer hun gerne ville have med i 'Forsidefruer', men som er blevet afvist, og hun vil heller ikke uddybe, hvilke situationer hun selv har afvist. Men hun har en grundfølelse af, at hun svigter sine følgere og seerne af 'Forsidefruer'.

- Jeg er kendt for at være ærlig, men denne gang er det meget opstillet. Jeg kan ikke lide at lave tv på den måde. Det skal være sådan, at når man ser mig i tv, så føler man, at man kender mig, og at det er bundærligt og oprigtigt. Det er det, jeg har vundet på, og det føler jeg bare ikke, at jeg har fået lov til at gøre i denne omgang, siger hun.

'Forsidefruer' (Foto: Janus Nielsen)
'Forsidefruer' (Foto: Janus Nielsen)

Dog er alle optagelser afsluttet nu, og kontrakten mellem Amalie og TV3 er udløbet, så det er altså for begge parter et afsluttet kapitel. Amalie kan bare konstatere, at de sidste fire sæsoner ikke har været en god oplevelse for hende.

- Jeg har sagt, hvad jeg vil, og hvad jeg ikke vil. Og det har skabt nogle konflikter, så derfor har det været med meget modstand, og det gør én træt. Men det er jo dem (produktionen, red.), der klipper og laver programmet, og hvis de er glade og tilfredse og tror på, det giver seere og er det bedste for 'Forsidefruer', så må man jo stole på det, siger hun

LÆS OGSÅ: AV! Så hård er Teitur mod Christel