‘X Factor’-Kristoffer om makeup: Det har været en stor drøm

Ifølge Kristoffer bliver alt gjort med fuldt overlæg fra hans side.

Under fredagens 'X Factor' liveshow blev Kwamie Liv usikker på, om Simon Kvamm trak noget ned over hovedet på sine deltagere. Især undrede hun sig over Kristoffers performance og look, men her kan livedeltageren selv mane al tvivl i jorden.

LÆS OGSÅ: Blachmans afsnit nummer 200: Ikke tilfreds

- Både iscenesættelser, mit look og min sminke er noget, jeg selv kommer med, og som jeg har drømt om at gøre i lang tid. Jeg ønsker at prøve at skubbe ved grænserne for, hvad man kan som mand og måske provokere en lille smule, fortæller Kristoffer til HER&NU og tilføjer:

- Jeg har altid godt kunne lide neglelak, men det er første gang, jeg gør det på denne her måde. Men det er noget, jeg har ønsket mig, men som jeg ikke har kunne få mig selv til. Så at få denne her legeplads med Simon, det er helt vanvittigt.

LÆS OGSÅ: Oliver Bjerrehuus afslører: Dét kan få mig til at sige nej til tv

Det er Simons fortjeneste, at Kristoffer tør bryde nogle grænser.

- Det var den profil, jeg håbede, vi gik med, så mega optur herfra, fortæller Kristoffer, der godt kan forstå Kwamies overvejelser.

- Men hun arbejder ikke med mig hver dag, og det er nogle alvorlige samtaler, Simon og jeg har haft om, hvilken vej jeg vil gå, og hvad jeg vil være med til, og vi mødes på midten hver gang, afslører Kristoffer.

LÆS OGSÅ: Derfor tog hun titlerne: For Frederiks skyld

Gutterne griner

Kristoffer havde en stor flok kammerater med til liveshow fredag aften, og de har aldrig set Kristoffer med makeup, men de kan lige så godt vænne sig til det.

- Jeg kommer til at skubbe den lidt mere, end jeg plejer også til hverdag, fortæller Kristoffer og afslører vennernes reaktion på det nye look.

- De griner lidt mine venner fra Nordjylland, men jeg tror også, de synes, det er mega fedt og tjekket, at jeg tør, det er jeg sikker på, slutter Kristoffer.

LÆS OGSÅ: Efter mistet baby: Afslører ny graviditet