X-Factor er vilde med Sy Lee

X-factor har opfordret Sy Lee til at deltage i den nye X-Factor-sæson. Læs her, om han følger opfordringen.

Sy Lee, som er kendt fra ’Fristet’ og ’Divaer i junglen’, har i forskellige sammenhænge givet en smagsprøve på sit sangtalent. Hans sangstemme er enten elsket eller hadet, men en ting er dog sikkert – X-Factor er vilde med Sy Lee. Så vilde, at de nu har opfordret ham til at deltage.

- I år har X-Factor opfordret mig til at deltage, da de mener, at jeg har udseendet og X-Factor over mig. Der kunne blive den bedste entertainment ud af det, men jeg takkede pænt nej, fortæller Sy Lee til Realityportalen.dk.

LÆS OGSÅ: Sy Lee: Jeg nyder livet i USA

Der er dog en særlig grund til, at Sy Lee takkede nej til X-Factor.

- Jeg har desværre ikke nogen stor sangstemme som Bruno Mars eller Christina Aguilera, og jeg mener ikke, at jeg er nogen sanger. Så jeg vil hellere overlade pladsen til dem, som har den store sangstemme, der skal opdages her i Danmark! Jeg ønsker alle de nye deltagere det bedste, fortæller Sy Lee, som glæder sig til den nye sæson.

LÆS OGSÅ: Sy Lees single udkommer 11 august

Har kontakterne i orden

Sy Lee er ikke tvivl om, at han godt kan slå igennem som sanger uden at deltage i X-Factor. Han har nemlig kontakterne i orden.

LÆS OGSÅ: Sy Lee klar med ny single

- Heldigvis har jeg de kontakter, der skal til for at hjælpe mig med at lave, hvad jeg lyster, fortæller Sy Lee og fortsætter:

- Mange tak til Blu Production, der har kontaktet mig og mener, at jeg har noget stjernepotentiale. Jeg er dybt beæret og smigret!

Sy Lee tror, at de måske har fået interessen for hans musik, fordi de har hørt nogle af hans sange på Youtube.

Følg med på vores Facebook-side, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.

Du kan høre en smagsprøve på Sy Lees nye sang, ’Light Me Up’, her:

http://www.youtube.com/watch?v=F--m6xmayJk