https://www.youtube.com/watch?v=K9GduRxk2R0&feature=youtu.be

WOW! Sigmund stillede stort krav for 'Divaer i junglen'-deltagelse

Sigmund fortæller, at han fik lov at lave en sang til dette års 'Divaer i junglen' i bytte for, at han ville deltage i programmet. Den forklaring genkender de dog ikke helt hos TV3.

Trofaste ’Divaer i junglen’-seere har garanteret nynnet med på ”baby, du skinner, som den vinder du er, helt som den diva du er”, som omkvædet lyder i programmets afslutningssang. Nummeret hedder ’Spotlightet venter’ og er sunget af en af programmets deltagende divaer, nemlig Sigmund.

LÆS OGSÅ: Populær ‘Paradise’-babe vender tilbage til skærmen

Flere har allerede kåret Sigmund som junglens største diva, men hvad færre ved er, at Sigmund ikke havde deltaget i ’Divaer i junglen’, hvis ikke han havde fået lov til at lave sangen til programmet.

- Det var faktisk en betingelse for, at jeg ville være med i 'Divaer i junglen', at jeg kunne lave sangen, for jeg var ret kritisk overfor reality til at starte med, fortæller Sigmund til Realityportalen.

LÆS OGSÅ: HOT NEWS: Reality-par er blevet gift

Han husker ikke helt, om forslaget om sangen først faldt fra TV3 eller ham selv og hans manager, men i hvert fald var det udslagsgivende for, at Sigmund droppede sin reality-skepsis og smuttede ned til den thailandske jungle.

- Jeg lavede en aftale med TV3 om, at hvis jeg skulle deltage, så skulle de hjælpe mig med min musik, som jo virkelig er førsteprioritet i min karriere. Og så tror jeg faktisk, de tilbød, at jeg kunne lave sangen, fordi min manager og jeg jo var lidt skeptiske omkring min deltagelse i programmet, så derfor tilbød de det - og så sagde jeg jo pænt ja tak, griner Sigmund.

LÆS OGSÅ: ‘X Factor’-Maria og Bea klar til ‘Paradise Hotel’, hvis …

Artiklen fortsætter efter videoen, hvor 'Big Brother'-Nirvana lever sig ind i rollen som diva

LÆS OGSÅ: ‘Love Island’-Ida dropper kæresten efter brystoperation

TV3 afviser

Hos TV3 fortæller de dog, at de aldrig modtog et krav fra Sigmund om, at han skulle lave en sang til 'Divaer i junglen', og at de heller aldrig lovede ham, at han ville få en sang i programmet. Dog fik han muligheden for at give sit bud på en sang til programmet.

- Vi er rigtig glade for Sigmund som deltager i 'Divaer i junglen'. Vi kan ikke genkende, at det var et krav fra hans side, at han skulle lave et nummer til programmet.

- Men han fik tilbud om at komme med et bud på et track til programmet, som han heldigvis tog imod. Vi er glade for sangen, og at Sigmund ville deltage i 'Divaer i junglen', forklarer Kenneth Kristensen, Programdirektør Nordic Entertainment Group Danmark.

LÆS OGSÅ: AFSLØRING: ‘Ex on the Beach’-babe har været gift

Klar karriereplan

Sigmund var som sagt skeptisk omkring at deltage i realityprogrammet til start, før han blev overtalt med muligheden for at lave en sang til programmet. Heldigvis blev hans reality-skepsis hurtigt gjort til skamme, da han først kom i gang med at optage ’Divaer i junglen’. Det endte nemlig med at blive en vild og uforglemmelig oplevelse, som Sigmund ikke ville have været foruden.

- Det ændrede mit syn på reality meget! Der er jo mange fordomme om reality herhjemme, men da jeg så var med og så, hvor meget arbejde der ligger i det - altså det var jo en fuldstændig livsbekræftende rejse. Jeg har jo fået venner for livet, så ved du hvad, så er det sgu nemt at ignorere de få mennesker, der dømmer det, lyder det fra Sigmund om programmet.

LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-Teitur forklarer: Derfor ville vi have Cecilie ud af hotellet

Udover den gode oplevelse til ’Divaer i junglen’, så fik Sigmund altså også sin sang, som spilles efter hvert program. Og ’Spotlightet venter’ er han ligeledes henrykt over, og han håber, at sangen kan blive et skridt i den rigtige retning mod en seriøs musikkarriere.

Det næste skridt er i hvert fald klar.

- Det er ikke sådan helt ude endnu, men jeg skal lave en masse fede hits og sange her til sommer, som folk skal glæde sig til! Og så skal jeg ud i sådan et koncert-koncept, der hedder 'Gang i Danmark' og spille en masse spillejobs, hvor jeg synger alle mine sange, afslører Sigmund.

LÆS OGSÅ: ‘Maddysten’-familie tæt på at aflyse deltagelse: DR fløj Victor hjem

I videoen giver Sigmund og Philip den gas til en vild 'Divaer i junglen' fest

LÆS OGSÅ: 35 års aldersforskel gør ikke Riskær noget: Vi har det dejligt

LÆS OGSÅ: Mathias og Trine: Klar til en ‘Paradise’-baby