WOW: Så tæt var Kári på at vinde ‘X factor’

Kári var yderst populær blandt seerne, hvilket også viser sig i de optalte stemmer fra fredagens liveshow.

Fredag aften var der stort finaleshow i 'X Factor', hvor de mandlige solister Kári og Mads stod tilbage som de to sidste. Kári er hele vejen blevet omtalt som en joker i konkurrencen, da bookmakerne og Thomas Blachman havde spået ham ude langt inden finalen, men seerne ville noget andet.

LÆS OGSÅ: Verdensstjerne afslører: Dansk 'X Factor' ændrede mit liv

Kári har haft stor opbakning gennem hele konkurrencen, og finalen blev ingen undtagelse, for selvom Mads Moldt vandt konkurrencen, så var der ikke mange stemmer, der skulle være gået anderledes, før det havde givet et andet udfald.

- Mads Moldt fik 59,9 procent af stemmerne, mens 40,1 procent stemte på Kári, oplyser TV 2.

LÆS OGSÅ: SE BILLEDERNE: Jackie viser resultatet efter operation

Mads Moldt var bookmakernes favorit gennem hele konkurrencen, og de fik ret i, at det unge talent skulle vinde konkurrencen. Mads var ikke i farezonen en eneste gang, og det må siges at tale for sig selv.

- Mads har hele sæsonen vist en suveræn stil, og han har masser af 'X Factor'. Jeg vil sige, at han har hele pakken. Han er et fuldkommen fantastisk talent. Han har hele vejen igennem imponeret både seere og dommere, og det er en meget velfortjent sejr, som han hiver hjem i aften med tre fantastiske performances og sin egen sang, fortæller TV 2s underholdningsredaktør, Dorte Borregaard til TV 2.

LÆS OGSÅ: Går fra hinanden: Kærlighed gjorde mig blind og naiv